Волво Клуб - България

Full Version: Някой сблъсквал ли се е с проблем по механизмите на вратите.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте.
Проблема е следния закл.и след откл.задна дясна врата не се откл.напълно.Усещам се едно и умора на моторчето със зор дигаш езика и така.Смъквах кората сеа гледах,лягах,ставах,закл.,откл.И май не моа да го разгадая,но не се отказвам докат не го оправа,че проблема е досаден.Но пък някой ако е отсранявал такъв проблем да сподели да си удължа времето за бирата.
Разбрах каде е ключа за палатката ма не моа да влеза.Не мога да искарам целия механизам пък и после дали ше моа да го искарам,пречи улея за стаклото.Дайте жокер.
Може би ако се ориентираш към правилния раздел във форума ще получиш повече помощ :wink: .
Stanchoni Wrote:Може би ако се ориентираш към правилния раздел във форума ще получиш повече помощ :wink: .

Хубавите неща стават бавно Станчо Big Grin
да ве колеги нещо съм объркал каде се пише,бързах щото да не счупя нещо.Пък ако се намри ора да помогнат става и в объркан раздел.Ко да се прави ''.б. учи , .б. учи. :oops:
Помоща още ми е нужна.Вратата е задна дясна на в40
Свали кората внимателно и огледай палчето, което минава през нея. Най-често се случва да опира или да е криво поради някаква причина (удар, натиск и др). При мен така се оправи на шоф. варата - след леко "моделиране" на старата S40ка.
На мен като ми поспадне акумулатора ми прави подобни дяволии- основно зимата в студа.
Не ве колеги стигнах до края ма не моа да прескоча едно малко препедствие за да реше проблема.Значи смъкнах я одавна гледах цъках-цъках не ще да прескача.Сеа пак гледах не стаа,даже си направих и проблем ма щракнах езичето каде е отстрани на врата и сеа на никаде май ше требва и сила Confusedhock:

Яшо коя врата ти прави така, м/е нещо в механиката да куца.
Предна дясна и то само зимата, ама и акумулатора ми малък и омалява. Тая пролет я запънах с един спрей за смазване през всички възможни места и после не е правила проблеми. Като си заредих акумулатора зимата пак спря да се е...а за известно време, ама 55А/ч и 480А стартов ток омаляват бързо, макар да не ме е оставял и в най-големия студ- 22-23 под нулата цяла нощ на открито.
Колеги помагайте че не става лесно не моа да искарам целия механизъм от шейната на прозореца пък и май щракнах страничното езиче за закл.И сеа от греда топката в главата Smile ма тоз уикенд ще го оправа ако ще и без помощ.
Pages: 1 2