Волво Клуб - България

Пълна версия: Продавам Volvo 340 на части
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3 4 5 6
Здравейте колеги,
Продавам кардани за Volvo 340, ако някой има нужда да пише.
Продавам Volvo 340 1.4 бензин на части, Колата е цяла и не е разчаркована все още. Цвета на колата е бял, годината на производство е 85. :wink:
Колега,моля да допълниш обявата си според изискванията :wink: - <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=13900" onclick="window.open(this.href);return false;">viewtopic.php?f=12&t=13900</a><!-- l -->
Надявам се това да стане тези дни!
Колега, амортисьорите в какво състояние са?
HARRY написа:Колега, амортисьорите в какво състояние са?
Стават колега, според мен не са изпуснали и могат да се ползват!
:wink:
Ми колега дай оферта да се разберем за задните амортисьори. Няма да се разсардя и на някоя снимка Smile
HARRY написа:Ми колега дай оферта да се разберем за задните амортисьори. Няма да се разсардя и на някоя снимка Smile
Имаш л.с. колега!
А сега малко да обновим темата и да дам още малко инфо за количката: Като цяло повечето неща по колата са здрави и могат да се ползват. Колата не е ударена, а просто вече няма как да я поддържам тъй като имам и друга (а и тя вече си е старичка). Външно има забележки защото е поизбила тук там ръждица, но то е нормално за автомобил на тия години. Стъкла, капаци брони, фарове, радиатор - всичко е здраво. Колата няма газова уредба и никога не е имала! Мотора също може да се ползва - до последно колата си е вървеше нормално и нямаше проблем! Сменял съм и съединител, който е на не повече от 8 000 км. Реших да я пусна на части, защото ми е жал да я дам на вторични суровини, а в същото време за тях по трудно се намират части вече и затова бих искал да помогна с каквото мога на който има нужда от нещо. При интерес мога да изпрятя и снимки, а ако някой има нужда от нещо да пита и да не се страхува! :wink:
Ъп :!: :wink:
Up
Страници: 1 2 3 4 5 6