Волво Клуб - България

Full Version: Спортни тампони
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Спортните тампони , са от материял полиуретан като на фирмата "Палър флекс" , самоче тази фирма както и почти всички други, не продават нищо за VOLVO. За момента имам налични само за модела S/V 40 1.9D. 2001-2003 тел 0876/744-206 Венци
Ако кажеш, какви точно тампони имаш (окачване, двигател), качиш някоя снимка (да се види изработката, защото явно са гаражни) и кажеш цена....обявата може и да има успех Wink
LeecH Wrote:Ако кажеш, какви точно тампони имаш (окачване, двигател), качиш някоя снимка (да се види изработката, защото явно са гаражни) и кажеш цена....обявата може и да има успех Wink

Колега от доста време се занимавам с производство на тунинг части , от две години се занимавам и с прозводство на полиуретанови тампони, до момента произвеждах тампони само за BMW но понеже и аз карам VOLVO и просто реших да направя и моята кола с полиуретан, както ще се изработят тампони и за всички модели на VOLVO , и ще те помоля най учтиво за изказването "гаражни " да не го използваш, защото в цеха който се произвеждат всички елементи, е около 20-30 пъти по голям от представата ти за гараж, както е снабден със абсолютно всички машини и тн.
Съвсем скоро ще има снимки и цени на тампоните , както и за хората които незнаят, пояснение какви са качествата на полиуретана и колко много са неговите предимствата пред обикновения тампон.
Нека не изпадаме в подробности за това, на кой, какви са му представите, било то за понякието "гараж" или за други неща свързани с производствен процес. Ще си задам въпросите по-конкретно. От какви мостри са взети размери (оригинални ли са били тампоните или не)? Каква твърдост е полиуретана (съпоставено с гумените тампони)? Има ли данни за издръжливостта им (реални, а не теоретични....веднага се сещам за тампоните на задните биалети....гумените изкарват по няколко месеца)? Не мисли че се опитвам да ти оспамвам темата. Искам информация, защото повече от половин година търся такива тампони или поне заготовки за тях.
Колега unical...,наистина е добре да дадеш повече информация за продукта който произвеждаш и предлагаш,защото така пуснатата тема е в разрез с правилата за писане във Форума!
Желая ти успех!
Колеги, извинявам се че все още няма цени и снимки. Още утре ще кача цялата информаця и цените.
Колеги ето и цените за някои от тампоните : S/V40 2000-2003г. (някои от тампоните стават и за по старите модели на S/V40)
Предница
Тампон стабилизираща щанга, 17мм дебелина на щангата (преден) -27.50лв./бр.
Тампон стабилизираща щанга, 19мм дебелина на щангата (преден) -27.50лв./бр.
Тампон макферсон - 48.50ле./бр.
Тампон носач (преден)-46.50лв.бр
Тампон заден (заден) -
Задни
Тампон стабилизираща щанга към биалетката - 34лв./ 4-бр.
Тампон стабилизираща щанга, 13мм дебелина на щангата (заден) - 24лв./бр.
ДРУГИТЕ ЦЕНИ НА ТАМПОНИТЕ ЩЕ ГИ КАЧА ЗАЕДНО СЪС СНИМКИТЕ, ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ ТОЧНО ЗА КОИ ТАМПОНИ СА ЦЕНИТЕ.
За поръчки на тел. 0876/744-206 Венци
За хората от софия и софия обл. мога да ги достява ня място, а за станата мога да ги изпратя с ЕКОНТ.

Тампони за спортни и обикновенни окачвания. Произведени от Полиуретан са практически вечни , като същевременно са с около 25-30% по-твърди от гумените, което пък е гаранция за добра сходимост , подобрен контрол и повишена сигурност при спиране . За разлика от стандартните гумени тампони , тези направени от Полиуретан НЕ променят своята твърдост с течение на времето и експлоатацията. Могат да се изброят още много предимства във които са се обедили всички които използват Полиуретанови тампони.
Здравей колега, от доста време обмислям варианта да си сменя всички тампони по колата с полиуретанови и виж на каква статиика попаднах в Honda форума <!-- m --><a class="postlink" href="http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=37888" onclick="window.open(this.href);return false;">http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=37888</a><!-- m --> предполагам е вярно изказването на 1net (твои колега който продава такива тампони)? Дали е възможно да напишеш една ценичка за kit. Благодари ти.
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ. Безспорно полуеретана,е по- здрав и качествен от гумата. Казвам го от личен опит,НО зависи кои и как ще си кара колата. МЕН лично не ме устройва поведението на колата ми ВОЛВО 244. Цените на колегата,са ДОСТА ДОБРИ. На мен ми костваше около 800 usd.за пълна конверсия,но скоро ще се разделям с него. Минавам на УНИБАЛ.
Ето малко снимки.[attachment=14423][attachment=14421][attachment=14420][attachment=14418][attachment=14415][attachment=14413][attachment=14412][attachment=14409][attachment=14408][attachment=14405]
ivanovsz Wrote:Здравей колега, от доста време обмислям варианта да си сменя всички тампони по колата с полиуретанови и виж на каква статиика попаднах в Honda форума <!-- m --><a class="postlink" href="http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=37888" onclick="window.open(this.href);return false;">http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=37888</a><!-- m --> предполагам е вярно изказването на 1net (твои колега който продава такива тампони)? Дали е възможно да напишеш една ценичка за kit. Благодари ти.

Колега за kit давам отстъпка 7%, цената на kit предницата е 368лв.

В обявата съм пропуснал да напиша цената за :
Тампон носач (заден) - 74.50лв
Pages: 1 2 3 4