Волво Клуб - България

Full Version: S40 съвет при покупка.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравеите всички, смятам да взимам S40 на старо, просот ме интересува дали някой може да ми каже какво най вече да гледам, тоест нещата който биха ми създали проблеми във бъдеще специално за този модел.
Здр на всички. И мен не интересува това. Какаво да гледам при покупката на S/V 40 от 1997-00? А и още нещто, в кои модели и от кои години има системата dsc (ESP). Благодаря предварително!
Какво търсите ? дизел,бензин с ръчни скорости или автоматични ?
Пичове, има поне 20 теми за S/V 40 "съвет при покупка".
Ако имате конкретни питания към дадена обява и искате нашето мнение - go ahead, в противен случай - приятно четене и успех с покупките.
Интересува ме при кои модефикации на S/V 40 има системата DSC (ESP) става въпрос за моделите от 97 до 00
Всички! Въпрос на избор на първия купувач дали автомобила ще бъде оборудван с нея или не. Търсиш дали има бутон за спиране на системата точно над скоростния лост.
УСПЕХ
[Image: main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_it...alNumber=1]
Много ти благодаря yuckuJackD. Искам да попитам и нещо друго системата DSA (ESP) по принцип е свързана с системата за контрол на двигателя, като при превъртане на едно или двете колела, намалява силата на двигателя посредством инжекторите в 16 стъпки за сек. Когато е на газов инжекцион системата DSA деиства ли или не. Извинявам се за невежеството но незнам дали CPU на газ.инж. е вързане с това на колата или е отделно. Благодаря ви за отговорите!
Двата компютъра работят едновременно и би трябвало да си работи системата и на газ.
Ами ако наистина работят на симбиозен режим би трябвало да работи системата! Smile
Kолега двата компютъра са синхронизирани и всички екстри като DSTC(DSA),круизконтрол и т.н. работят нормално тъй като си се командват от бенз.компютър.CPU на ГИ се зарежда със софтуер от бенз.CPU и допълнителни настройки за самия ГИ.
Pages: 1 2