Волво Клуб - България

Full Version: ВНИМАНИЕ! НОВ МЕТОД ЗА ПРОСЕНЕ (ИЗМАМА)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Внимание, колеги, народа е измислил нов метод за просене, предназначен за шофьори. Идеята е - обикаля един шемет и пита - "имаш ли, два-три лева", че му "свършил бензина", а е с "ей оная кола".
Макар и първия път като ми се случи, след това лекинко да ме гризеше съвестта, че аджеба и на мен може да ми се случи, ама след това като помислих - къде ще тръгна без да знам колко гориво имам в колата, а да не говорим, че в днешно време и прабабите са с GSM и в такива случай просто звъниш на някой да дойде с тубата Smile Обаче след като снощи видях същия шемет да обикаля на съседното кръстовище - всякаква нотка на угризение изчезна.
За сега това е в София на кръстовищата на Никола Петков и Цар Борис III и съседното - с Любляна. Очаквайте скоро и по други места :minigun: :tfrag: Confusedhock: :trans: Confusednipe:

П.С. нямам нищо против просещите, предвид къде живеем, но да ме лъжат - няма да се разберем.
Всичко опира до размера на... тоягата.
Колкото е по голяма толкова повече идиоти като този ще си преосмислят житието и битието. :-)
Ха! Аз, тоя го угадих веднагически... Big Grin
Викам му, че имам резервен бензин, и съзаклятнически му намигам... Питам го де е колата да му сипя... И го дебна, какво ще рече, как ще реагира...
А, той... Заусуква! На бензин не работила... Помпата му се прецакала... Та газ трябвало...
А, за бензин ревеше! :wink:
Сещате се, какво стана! Светна зелено и си заминах, дарявайки Го с бурни овации! Confusedhock:
В този район и продължението към Кр. поляна - вагона: дори директно влизат в колите и предлагат златни пръстени за продан, направени от месинг - номер на румънски тарикати от преди 10 - 15 тина години. Тогава под предлог че им е свършил бензина правеха подобни сценки по пътищата родни. Случката е прясна от преди 2 седмици.
Аххааам, значи трябва да си вградя електрошок в дясната седалка Confusedhock: :tfrag: :minigun: :gib: Big Grin :mrgreen: Big Grin