Волво Клуб - България

Full Version: Кой спечели Volvo Masters Amateurs 2010 в България
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Материала е предоставен от Privacy & Copyright © 1999-2010 Moto-Pfohe


На 16-ти и 17-ти октомври се проведе шестото поредно издание на открития шампионат по голф за аматьори - Volvo Masters Amateur. Състезанието премина при огромен интерес и с участието на повече от 60 утвърдени голфъри от страната и чужбина.
Първият в в най-новата история на България голф турнир е световно известен. Победителят в него всяка година представлява страната ни на международните финали, в които участват и големите звезди на голфа. Тази година най-добрият Volvo голфър - Александър Евтимов - получи правото да премери силите си с 50-те топ играча на планетата, спечелили първенствата в своите държави. Арена на титаничния сблъсък ще бъде Средният изток.
За първи пъти финалите на турнира ще се проведат извън пределите на Европа. Бахрейн ще е домакин на дългоочакваното събитие, като страната на нефтените шейхове обещава невиждано по рода си състезание. Уникален лукс и хотели по 7 звезди очакват българина Александър Евтимов и най-добрите в света.
Мото-Пфое е традиционен организатор на турнира Volvo Masters Amateur. Тази година новото Volvo S60 бе в центъра на вниманието на Голф клуб "Света София" в Равно поле. Гостите на Мото-Пфое тестваха револючионната система за спасяване живота на пешеходците при нискоскоростни блъсъци срещу надуваемата кукла Боб, който вече е и емблема на новата технология Pedestrian Detection. Голф емоции, но и много весело настроение белязаха шестото издание на голф турнира Volvo Masters Amateur на 16 и 17 октомври т.г.