Волво Клуб - България

Full Version: Възможно ли е да се намали шума в купето на 740 GL
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте , продадох си колата и докато си купя нова карам волвото на баща ми- 740 GL с фолксвагеновия дизелов двигател 2.4 (на талона пише 744 предполагам е някаква грешка) колата е 86 година и съм доста впечатлен от нея като возия и поведение на пътя, притеснява ме само силния шум от двигателя. Колата няма кора на капака и ме интересува дали може да се сложи такава.
Като я взех смених маслото и филтрите в следствие шума намаля малко, но пак е доста шумно.
Търсих в търсачката, но не открих нищо по въпроса, ако съм пропуснал ще съм благодарен на линк към темата.
Ако те интересува срещу 25-30 лв мога да те уредя с въпросното шумоизолиращо оригинално от модела свалено от такъв капак заедно с закрепващите копчета.
Врътни едно телефонче 0876308858-Чавдар или пиши тук в темата.
За тази кора ли става въпрос ?Която е на вдигнатия капак на колата от снимката
Да точно тази кора ми трябва. Утре ще ти звънна да се разберем как ще стане покупката, ако може да обясниш как става слагането с тия копчета ще съм ти много благодарен.
Колега то по точно е мек материал може и да се сгъне . Значи монтажа е много лесен на него си има дупки които съвпадат с дупките на капака просто слагаш клик копчето и готово. Мога да ти пусна нещата по еконт с наложен платеж. Утре ще ти снимам капака от вътре в близак план да видиш как става точно .
Имаш много палава решетка на колата.. Ако знаеш от кога си мисля за такава лъскава... Ще направим ли сделката или няма да стане на моята.. Big Grin Smile)
Жоре не се наточвай на новото ми Волво .Нека го покарам около година и ще се чуем .
Ама тази решетка непасва на твойта муцуна по малка е . Имах такава за теб но я подарих заедно с два перфектни фара на човека от който купих колата .
Е, тогава приятно и безаварийно каране и... кога ще правим гонката Big Grin Smile))
Бая оспамихме темата на човека ама немога да се въздържа да не отговоря .
Та на въпроса КАКВО ЗАЛАГАШ ?
Е, нали съм от Пещера...слага се едно шише пещерска на старта задължително Big Grin А за повече ще се разберем на пистата Big Grin Твоето предложение какво е ? Big Grin
На теб ти трябва прозорче и дръжки за задните врати нали?
Pages: 1 2