Волво Клуб - България

Full Version: Среща СтЗагора 14.11.2010
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Поредната старозагорска среша ще се састои тази неделия.Црещата на колегите от Пловдив сащо е на тази дата затова очаквам вашето мнение дали да ходим на гости в Пловдив или да се сабираме както обикновенно.Колегите от Казанлак също да си кажат мнението.Помислете и кажете . :mrgreen:
Здравейте колеги от региона. Идеята да се посети пловдивската среща е повече от добра, особено с тест-драйва на новото S60. Ще видя ангажиментите за уикенда и ще отговоря по-късно, но лично аз клоня към събиране на тези срещи на пловдивска територия.
направо в Чирпан Big Grin Big Grin Big Grin
Почна се Smile
Както се казваше в един стар виц - "всички сме за Пловдив" Big Grin Big Grin Big Grin
Хайде заралиите да казват ще ходят ли на срещата, за да знам откъде да минавам за Филибето.
Ако някой има повече места може да се включа и аз. :wink:
Аз също мисля да се присъединя към групата,остава да уточним откъде ще тръгваме и кога.
За срещатата в Пловдив предлагам да се саберем на паркинга на ст.Берое в 11.00.Места по колите ще има и които мисли да идва без кола ще го приберем ниама страшно .Задалжително носете много добро настроение и " храна за из път" Big Grin
НАЛАГА СЕ ПРОМЯНА В МЯСТОТО И ЧАСЪТ НА СРЕЩАТА. ПОРАДИ ОЧАКВАНАТА НЕДЕЛНА НАВАЛИЦА МЯСТОТО НА СРЕЩАТА СЕ МЕСТИ НА РЕСТОРАНТ "КАМЕНГРАД" КОЙТО ВСИЧКИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ. СЪЩО СЕ ПРОМЕНЯ И ЧАСЪТ НА ТЕСТА - АВТОМОБИЛЪТ ЩЕ Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ ОТ 10-12. МОЛЯ, ДА БЪДА ИЗВИНЕН ЗА ПРОМЕНИТЕ НО СА НЕЩА НА КОИТО НЕМОГА ДА ВЪЗДЕЙСТВАМ.

ПРАВЕТЕ СМЕТКА КОГА ДА ТРЪГНЕТЕ ЗА ДА ИМА ВРЕМЕ ДА СЕ НАРАДВАТЕ НА ЕС60
Pages: 1 2