Волво Клуб - България

Full Version: стария звяр не иска да запали
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
добър вечер колеги днес колата ми нейскаше да запали погледнах бобината и се стаписах защото на нея идват 2 кабела, би тряввало единя да е " + " а другия " - " но и двата са плусови и немога да намера каква е повредата помагай те моля ви благодаря на всички предварително!
fatika Wrote:добър вечер колеги днес колата ми нейскаше да запали погледнах бобината и се стаписах защото на нея идват 2 кабела, би тряввало единя да е " + " а другия " - " но и двата са плусови и немога да намера каква е повредата помагай те моля ви благодаря на всички предварително!
Пробвай с дърпане и моята ми скрои такъв номер наскоро, ама я запалих на скорост и от тогава няма ядове :!: :!: :!:
колега днеска 2пъти я дърпах 2 акумулатора изтощих. а и според мен не би трябвало на бобината и 2та кабела да са плусови трябва да единя да е плус другия минус.
немога да разбера на схемата какви да са
Тази кола модел ,година ....
помогни ни за да ти помогнем и ние Big Grin
волво 740GL 86год 2.3 карбуратор b230k мотор redblok
колеги помагай те че се отчаях вече
Колега здрасти,тръгни от по-простите към по-сложните неща,провери си бушоните,има ли ток на дистрибутора,на свещите.Това е ел.схема на твоя мотор.Потърси го този кабел да не се е откачил от бобината.Поздрави.
[attachment=16420]
[attachment=16419]
колеги помагай те днеска направих всичко както трябва има ток до свещите и пак неиска да запали има гориво подкачва
колеги кажете как да направа центровката на делкото аз го свалих и не съм въртял двигатела ама ми казаха 4е има някакъв аванс
Pages: 1 2 3 4