Волво Клуб - България

Full Version: За една кражба
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Снощи си паркирах колата на паркинга (850-ката) и си пробвах халогените дали работят.Всичко си беше ОК.Тази сутрин отивам до колата и изненадааа.На предната бронята на 850-ката под халогените има две малки решетчици.Дясната е от две части (защото там е аварииния теглич),но моята беше вече само от една част Confusedhock: .
Може ли да сме такъв мизерен народ.Не ме е яд за решетка,ще си купя от някоя автоморга.Въпросът е там, че са ме окрали.Да не говорим,че на чичо ми Монделото го разбиха преди месец заради касетофончето и му бяха изпочупили цялото табло :gib:
Няма да има оправия в тая държава и това е :evil:
Лошите и глупави хора в България изглежда пак са се активизирали Sad ! На мен преди месец ПАК ми взеха едната чистачка! Не искам да обиждам никой, но има много тъпи Българи, заради които ни се носи лоша слава навсякъде!
Чувството, че са те окрали никак не е приятно :gib: . За съжаление става все по-зле и не виждам как скоро ще излезем от омагьосания кръг на простотията с дребните апашки набези. Позитивно съм настроен за бъдещето, но точно в тази насока съм реалист, явно трябват нови крумови закони, но това е "кауза пердута", просто е несъвместимо с демокрацията и ЕС...... а много народ плаче за крумовите наказания.
Еми ето го и продължението Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Тази нощ са разбили колата на брат ми (В40-ката) и са му откраднали тялото на СД-то (панела си е в него) :tfrag: Щети са шофьорското стъкло,разбита средна конзола,срязана инсталация и СД Алпин за 400лв.Вече незнам какво да правя писна ми.В разтояние на 3 месеца разбиха на чичо ми колата,на брат ми кола и ми откраднаха решетка.Естествено от нашата полиция няма никакъв резултат....НЕЗНАМ НЯМАМ ДУМИ :evil:
Абе да не би някой просто да иска да ти прави золуми, а не толкова, че му трябва да крадне...
Аз в Русе от години не съм чувал някой да се оплаче, че са му разбили колата (да не викам дявола де)
Има и други оплаквания в полиция не сме само ние иначе и аз си помислих за това в началото....Незнам ама ако разбера кои е мацита ще *** :evil:
Е това вече е прекалена Confusedhock: .Тая нощ на някой му е пречила ДОБРЕ паркираната ми кола на паркинга и ми е откъртил задната чистачка. Confusedhock: Вече нямам думи просто..... :tfrag:
Аз също посрешнах новата година с акт на вандализъм. Някой идиот е оставил кашон с фойерверки точно до колата ми (Volvo S40) и го е запалил. Резултата: обгорял преден фар, обгоряла и леко счупена предна решетка, обгоряла пластмаса, която държи едното странично огледало, обгоряли гумени уплътнения на шофьорската врата. Просто нямам думи, а и не знам как ще реагиза застрахователя и дали това се обезщетява от автокаското. Щетите са за над 1500.00 лв.
angel.georgiev Wrote:Аз също посрешнах новата година с акт на вандализъм. Някой идиот е оставил кашон с фойерверки точно до колата ми (Volvo S40) и го е запалил. Резултата: обгорял преден фар, обгоряла и леко счупена предна решетка, обгоряла пластмаса, която държи едното странично огледало, обгоряли гумени уплътнения на шофьорската врата. Просто нямам думи, а и не знам как ще реагиза застрахователя и дали това се обезщетява от автокаското. Щетите са за над 1500.00 лв.
Аз звъннах на мобилната група на Армеец и ми казаха,че на първи няма кой да дойде и съм леко пострадал да отида в понеделник да ми опишат щетата и ще ми я платят :wink:
Един гараж спестява 100% от тези глупости. Убедил съм се лично. :roll:
Pages: 1 2 3 4 5