Волво Клуб - България

Full Version: Volvo 440 1.8 - Странно виене когато подавам газ.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги,
имам малък проблем с количката, когато подам газ се чува странно виене (все едно излита въртолет) от каде може да идва това да знам какво да го правя. По принцип съединителя е пътник и ще го сменям в събота (дайте идея какъв да сложа), но ако това виене не е от него дайте някаква идея от какво може да е за да го смени човека Big Grin
Благодаря предварително на отзовалите се.
Я пробвай да си угасиш музиката, да видим дали тогава пак ще вие...
Хех еми да чува се, забелязах следното ако не съм на скорост и подам газ не се чува нищо, ако съм на скорост тогава се чува, колкото повече нетискам толкова по силно вие и в един момент изчезва примерно на 3000 оборота
Лошо. Нямаш много варианти. Аз такова виене като чух смених скоростната кутия...
Еми или съединител - там лагера му например, или кутията е тръгнала да те изоставя. Масло има ли в кутията? Съединителя да не е много твърд?
Съединителя е за смяна т.е. в събота ще го сменям защото за нищо не става. Но какво други ми направи впечетление е че като вкарам 3-та преди да съм направил 3500 на 2-ра ми я връща дано всички тези неща да за от износения съединител, аз съм купил комплек LUK дали е добре?
Чак такова виене, че да го оприличиш на излитане на въртолет не съм чувал. 8) Добре е преди да се смени съединителя, майстора който ще го сменя да го погледне това виене. Да не се налага два пъти да се сваля скоростна кутия.