Волво Клуб - България

Full Version: Среща Пловдив , 19.12
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Приятели дойде време и за последната за годината среща в Пловдив. Понеже ми се налага пътуване вероятно няма да присъствам затова дайте предложенията си къде да се направи срещата
Ще има ли среща, ако има ще е добре да е следобед към 15-16ч, аз по-рано тази неделя няма да мога, а за място предлагам нещо по-различно този път, като например паркинга на Практикер и след това в р-т Хитър Петър на по мезе и питие...всичко това ако естествено се състои срещата.
Така като гледам май сам ще се събирам и тъй като мога да го направя навсякъде без чужда помощ, мисля че Тошето може да обяви че такава среща няма да има, ако пък случайно някой смята да идва да пише или тук или на лично.
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/gallery2.php?g2_itemId=25311" onclick="window.open(this.href);return false;">gallery2.php?g2_itemId=25311</a><!-- l -->
За срам на всички от Пловдив, срещата в кавички се състоя между мен и колегата Бойко от Пазарджик, на когото благодаря че ми звънна да се видим, тъй като реши да се разходи до Пловдив.