Волво Клуб - България

Full Version: Имам си vadissss :)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Здравейте колеги, снощи си инсталирах Vadis и след голямо търсене си намерих и username/password чрез които да си направя нов акаунт, така че някой ако иска линк за програмата и user/pass да пише ЛС. Прашам веднага.
хахаха, честито.
Пиай бе човек, всичко щях да ти дам без да се ровиш и да се мъчиш Smile
Беше много късно, а и нямах какво да правя и реших да се поровя, но се оправих Wink
Да ти спестя още ровене :-) - Вадис не работи със стандартен OBD кабел, само със Volvo scan tool, който струва майка си и баща си.
или говорейки си в цифри - около 2000 левчета.
Полезен е за намиране на номер на дадена част и за ръководства за ремонтиране на това-онова. Има раздел дизайн и функция - там е интересно, ако имаш излишно време...
Здравейте колеги,
за да не пускам нова теме ще си кажа проблемчето тук,имам Вадис от 9месеца,но от една седмица не ми показва изображенията(схемите),помислих,че нещо се е пре...ла,и я преинсталирах,НО проблема си остана?
Някакви идеи?
След инсталация на Internet Explorer 9 - сбогом Vadis. Понеже IE9 няма махане - инсталирах го на виртуална машина.
joro74 Wrote:След инсталация на Internet Explorer 9 - сбогом Понеже IE9 няма махане - инсталирах го на виртуална машина.


Добре, а с браузърите ,,Модзила Файърфокс" и ,,Опера" проблем има ли?
Че вадис пък какво общо има с браузера?
Ако се загледаш в Info директорията - цялата информация е малки HTML файлове. Vadis използва библиотеките на IE за да покаже информацията. Няма връзка с други браузъри - използва се интегрирането на IE с операционната система.

Друг проблем на Вадис, който съм видял, е че на някой видео карти не работи когато имаш 2 активни монитора или монитор-телевизор.
Pages: 1 2 3 4