Волво Клуб - България

Full Version: индикатор за изгоряла крушка
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
здравейте колеги,имам едно питане. кога светва индикатора за изгоряла крушка,понеже не ми светеха една на задните светлини е една на предния фар за късите? може би само за стопове или?
мисля че е само за стоповете щот и аз имах изгорели крушки отзад но като натиснех спирачката и лампата си изгасваше :roll:
моята въобще не е светвала!!!
spas aleksov Wrote:здравейте колеги,имам едно питане. кога светва индикатора за изгоряла крушка,понеже не ми светеха една на задните светлини е една на предния фар за късите? може би само за стопове или?


При мен индикира и на предна крушка/къси... но може да е различно за различните модели ( въпреки че се съмнявам).

Сморед мен не е лошо да минеш на диагностика...

Успех от мен
Ако става въпрос за S/V 40, при мене лапмата светва когато има проблем (изгоряла или не добър контакт т.е не свети) със задните стоп светлини.
s-s-s-nake Wrote:Ако става въпрос за S/V 40, при мене лапмата светва когато има проблем (изгоряла или не добър контакт т.е не свети) със задните стоп светлини.

Темата е доста предъвквана и отговора на колегата е абсолютно точен. На S/V40 моделите е точно така.
да,моята е S40 2000г,след фейст лифта.
Лампата светва при подаване на контакт. При натискане на педала на спирачките трябва да изгасне, ако няма изгоряла крушка на СТОПОВЕТЕ. Не индикира проблем с други крушки. Само за стоповете. Ако след натискане на педала на спирачките крушката не изгасне, значи имате проблем с някоя от крушките на стоповете. На колегите, при които не светва такава лампа на таблото, значи същата е изгоряла. Иначе задължително светва при подаване на контакт.
Само да добавя, че лампата не следи 3ти стоп. Следи само 2те крушки в стоп светлините .
благодаря колеги,при мен като дам на контакт светва и след това загасва. аз си мислех че ще индикира всяка крушка,но явно е само за стоповете.
Pages: 1 2