Волво Клуб - България
проблем след цмяна на ангренаж S60 T5 - Printable Version

+- Волво Клуб - България (https://volvoclub-bg.com/forum)
+-- Forum: Volvo cars (https://volvoclub-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: Серии S/V/Cxx на Volvo (https://volvoclub-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Thread: проблем след цмяна на ангренаж S60 T5 (/showthread.php?tid=27073)



проблем след цмяна на ангренаж S60 T5 - encho_g - 11-07-2023

Здравейте колеги, от 1 година карам S60 t5  бензин 245к.с . 2015 г, колата е внос от USA  вървеше страхотно , сложих газово Prins, нямам проблеми вс него, въпроса е в друго .
Преди около месец отидох в Мото пфое Бургас за да ми сменят ангренажа и пистов ремък.След като я взех от там колата не вървеше както преди, трудно и бавно ускорява ,звука и е друг няма тази динамичност направо е като скопена.
Върнах я пак да гледат центровката уж всичко било наред белезите съвпадали но промяна няма, при ремонта ми спукаха някъква тръба на радиатора та се наложи и нея да сменят.Вчера я взех от сервиза им като ми обясниха да я покарам малко да видим ше има ли промяна , но промяна няма , имам чуство ,че колата работи със закъснение кото им обясних и на тях но няма реакцияоттяхна страна .Тъй като имам гаранция на ремонта 1 г. другата цедмица пак смятам да я закарам да видят дали ще измислят нещо.
Моля ако някой е имал подобен случай или знае нещо по въпроса да предаде знанието си за да мога да си карам колата с кеф а не като куц кон.Благодаря предварително и чака мнения.