The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
39 марки моторни масла с отстъпка: Statoil, Mobil, Castrol

#1
[Image: autoinsbg1.png]

Здравейте колеги,
Можете да проверите какво е подходящото масло за вашето VOLVO: TУК

Всички масла са оригинални! Наши доставчици са само лицензираните вносители, посочени в раздел "Партньори"
Предлагани марки масла: Statoil, Elf, Castrol, Mobil, Motul, Fuchs, Liqui Moly, Havoline, Repsol, Comma, Meguin, Shell, Valvoline и още 25 марки масла от различни производители!
Отстъпка за членове на клуба на Volvo: по следния <<СПИСЪК>> /за поръчки над 40 лв./
Отстъпка за потребители на форума на Volvo: 7% от цената в каталога /за поръчки над 70 лв./
Доставка: За поръчки над 70 лв. - БЕЗПЛАТНА до офис на ЕКОНТ. Под 70 лв.: 5 лв. до офис на ЕКОНТ. Магазинът е в кв. Младост, София.
Плащане: Наложен платеж.
Регистрация по ДДС: Издаваме фактури моментално.

Отстъпките не важат за продуктите на промоция, които са на заглавната страница /при тях цените са максимално занижени/. Цените са същите, каквито са по каталозите на лицензираните вносители на тези 39 марки масла, за всичките 2874 продукта. Търсачката търси по Производител, Тип, Вискозитет и Литри. Търси също по МАРКА, МОДЕЛ и ДВИГАТЕЛ.

Допълнителна информация за нас:
Име на фирмата-доставчик: АУТОИНС.БГ ООД, ЕИК 201352946
Телефон: 0888 405 826 - Тео Янков - това е колегата, който се занимава реално с нещата. И той е волвар, но не е активен във форума: общо взето не е мн. уеб-ориентиран.
Основният сайт: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.autoins.bg">http://www.autoins.bg</a><!-- m -->
Рекламции:Всеки, който е недоволен поради някаква причина от доставения му продукт, може да го върне в 7-дневен срок от доставката. Ние ще върнем дадената ни сума. За потребители специално на този форум, аз лично гарантирам, а не като съдружник във фирмата. Просто ми пишете, аз влизам редовно тук. Горното право имате по закон. Повече информация: ТУК
Reply

#2
Успех колеги!
Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани,
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.
Reply

#3
Здравейте!
Не исках да спамя темата на колегата, затова ако модераторите решат нека изтрият мнението ми... За маслата смятам всичко е ясно, но за филтрите не можах да разбера как да си изберем съответния филтър който ни интересува. Не може да се познае кой филтър за кой модел автомобил е предназначен...Ако можете да разясните смятам , ще е полезно за всички колеги!
VOLVO V40 1.9D, D4192T2
Reply

#4
Kalchev_Vn Wrote:Здравейте!
Не исках да спамя темата на колегата, затова ако модераторите решат нека изтрият мнението ми... За маслата смятам всичко е ясно, но за филтрите не можах да разбера как да си изберем съответния филтър който ни интересува. Не може да се познае кой филтър за кой модел автомобил е предназначен...Ако можете да разясните смятам , ще е полезно за всички колеги!

Здр. Няма как в момента, поне не през нас. По-долу съм посочил един начин, а при нас това ще стане след няколко месеца - не мога да кажа точно колко, защото в момента работим по базата.

Колеги, това са над 7000 двигателя! Всеки двигател има между 3 и 6 филтъра за въвеждане, т.е. минимум 21 000 въвеждания. За едно въвеждане, са нужни около 24 клика с мишката, това са поне 500 000 клика. Реално, са към 1 милион. Това са месеци труд. Всичко това го правим ръчно и сме още в началото: в момента е достъпно само за Мерцедес /понеже сме собственици на форума на Мерцедес и там мн. напират/ и то за половината от моделите. Нещата изглеждат така:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.motorni-masla.net/index.php?main_page=advanced_search_by_car_result&brand=23&model=329&engine=5451&x=46&y=11">http://www.motorni-masla.net/index.php? ... &x=46&y=11</a><!-- m -->

Всичко е в оранжевото каре. Текста на това оранжево каре го пишем на ръка, програмистите и в момента работят. Както вижате, има такива с активен въглен, със сензори за вода и пр. На някои двигатели са пък едни филтри до еди кой си месец на еди коя си година, а после са други.

Мога единствено да обещая, че когато свършим с Мерцедес-Бенц, ще започнем с Волвата. Smile

Дотогава, ще ви кажа един начин, по който да проверявате цената на филтрите:
Влизате на:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://217.6.60.45/mahle/start.jsp?folder=fahrzeug&sessionClear=true">http://217.6.60.45/mahle/start.jsp?fold ... Clear=true</a><!-- m -->
Избирате:
Manufacturer /производител/ - тук е VOLVO
Vehicle type /тип автомобил/ - тук e CARS за коли
Model range /това е модела/ - избирам примерно S40

Само тези трите. Натискате...Start Search и се показват различни двигатели. Избирам моя примерно, който е:
Quote:VOLVO CARS S40 I 1.9 DI 75 102 07/00 - 12/03
... и танискате иконката с плюсчето. Показват се всички филтри - въздушни, маслени, горивни:

Quote:LX 514/1
OC 313
KX 206D
LA 107
LA 376
LAK 107

Копирате примерно този "LA 107" в търсачката горе на нашия сайт и може да видите цената. <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.motorni-masla.net">http://www.motorni-masla.net</a><!-- m -->

ЕТО ГО - вижда се, че е 34 лв.

Когато приключим работа, това ще става автоматично през нашия сайт, едновременно с търсенето на маслата.
Reply

#5
Благодаря за разяснението. Сега вече всичко е ясно. Дори мисля да пробвам.
VOLVO V40 1.9D, D4192T2
Reply

#6
Аз вече се възползвах от предложението на колегата. Поръчката дойде максимално бързо още на следващия ден. Доволен съм, всичко беше така както се бяхме уговорили, човека ми направи максимална отстъпка, нищо че не съм официален член на клуба. Консумативите вече са сменени..
Пожелавам им успех в бизнеса и да спечелят повече клиенти не само от другите форуми, но и тук в нашият.
VOLVO V40 1.9D, D4192T2
Reply

#7
И аз се възползвах от офертите. Хората са точни изпратиха ми маслата и филтрите веднага, получих ги по Еконт на следващият ден, направиха ми 10% отстъпка.
Volvo S80 2.5TDI, 2000г.
Reply

#8
Аз също се възползвах вчера 6+ .
Взех 8 литра STATOIL LAZERWAY TDI 5W-40 + 3 филтъра на фирма Мahle - <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.mahle.com/MAHLE/en/Home_EN">http://www.mahle.com/MAHLE/en/Home_EN</a><!-- m --> + 1 брой добавка Castrol TDA.
Смениха ми маслото и филтрите в сервиз напълно безплатно. Лятото ще се възползвам пак Smile
Reply

#9
Въпреки , че темата е старичка ще пробвам с едно въпросче към автора й, а то е относно произхода на предлаганото от неговия сайт масло и по специално на Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30, което съм се ориентирал да си закупя. Понеже подочух , че Турция като страна производител не е особено удачен вариант при положение ,че се произвежда и в Германия, Франция, Швеция и прочее...
[Image: ab215931.gif]
[url=http://seo-kiev.com.ua]
Reply

#10
zmiko Wrote:Въпреки , че темата е старичка ще пробвам с едно въпросче към автора й, а то е относно произхода на предлаганото от неговия сайт масло и по специално на Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30, което съм се ориентирал да си закупя. Понеже подочух , че Турция като страна производител не е особено удачен вариант при положение ,че се произвежда и в Германия, Франция, Швеция и прочее...

Здравей,

Всички масла МОБИЛ, които продаваме са оригинални, вкл. и Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30. Доставчикът е швейцарска фирма, същата, която доставя Кастрол и Тотал. Представители за България са дъщерна фирма на един от големите вносители /не е Мото Пфое/ на автомобили. Нарочно не споменавам конкретни имена. Работим с тях вече година и сме изключително доволни.

Имали сме оплаквания за качеството на някои от марките масла /става въпрос за масла, които не са известни на БГ пазара, но все пак ги предлагаме за да запълним гамата си/, но НИКОГА за Кастрол, Мобил и Тотал. Същото важи и за Фукс и Статойл, които препоръчваме за Волво като тези масла просто ни идват с търговска отстъпка от съответните вносители Ауто Плюс и Евро 07. От тези доставчици също сме много доволни.

P.S. Meжду другото, както обещах, калкулатора за филтри за Волво е почти готов, т.е. готов е на 90%. Има филтри за всички нови автомобили, оставили сме незапълнена базата данни за някои доста стари коли. Пробвайте го като въведете вашата марка, модел и двигател тук:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.motorni-masla.net/index.php?main_page=advanced_search_by_car&brand=40">http://www.motorni-masla.net/index.php? ... r&brand=40</a><!-- m -->

Ако липсва нещо, пишете за кой двигател липсват филтри за да го добавим. След това продължаваме с Мерцедесите, БМВ и т.н. но първо ВОЛВО! Smile
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)