The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VOLVO каталог с партномера Scan-Techс Sweden

#1
На този линк

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.chs.bg/catalog_volvo.pdf">http://www.chs.bg/catalog_volvo.pdf</a><!-- m -->

съм качил каталог на волво на Scan-Techс Sweden с артикулни и партномера, снимки и схеми на много части. има за всички модели по години. видях и години от порядъка на 1975 . доста прегледна и добре подредена таблица13Мб pdf файл почти 300 страници. Неко го видят и сааб-арите щото накрая има таблица над която пише Replacement parts for SAAB and VOLVO cars. аз съм проверил само за термостата дето смених преди време и партномера съвпада, както и проверих в онлайн магазина и там съвпада, и от вадис 2001 също

ПП Теглете на когото му е полезно защото както се вижда от линка ползвам страницата на фирмата но не мога да го държа дълго там. Ако изчезне ми пишете и ще го пращам по мейл на интересуващите се

***ВНИМАНИЕ***
Линкът ще е активен до понеделник (13.02.2006г.). След това ще можете да сваляте файла от тук. Паролата за архивите е "volvobg".

Ако сте извън България и искате да свалите файла, можете да ми пратите ЛС и да направим връзка.
VOLVO S40 1998 100kW (140к.с.) 5 MANUAL 183Nm минало
VOLVO S60 D5 2006 136kW (185к.с.) 6 MANUAL 400Nm минало
VOLVO XC60 2013 158kW (215к.с.) 6 AUTOMATIC 440Nm настояще
VOLVO бъдещето е неизвестно...
Reply

#2
СРАХОТНООООООО!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Orion - High Performance Car Audio
Reply

#3
Big Grin Много БЛАГОДАРЯ Big Grin
Reply

#4
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.scantechrussia.ru/page1_1.html">http://www.scantechrussia.ru/page1_1.html</a><!-- m -->

PS: нали знаете къде им се намира магазина в София?
Reply

#5
на линка написан от VoodoRush като се отвори на каталог и цени излиза същия каталог ( на външен вид без да се задълбочавам ) но разбит по позиции. а иначе на тези българските скантех въобще не им работят препратките от каталога и като реших да сравня има ли нещо общо освен еднаквите имена ( това за българия не критерий за еднаквост на фирмите ?!?) ги отсвирих като различни ама то не било така явно.

добре сега да попитам : това всичкото значи ли че може да ползваме услугите на българската фирма ска нтех българия оод дето в партньори са изредили на първо мясно scan tech sweden а в контакт липсва въобще адрес на фирмата ( то само един магазин не може ) а има само схема и няколко телефона - т авапроса е може ли да им се има вяра за качество и добри цени.

ПП ефри740 ги е сложил на първо място в списъка си.
VOLVO S40 1998 100kW (140к.с.) 5 MANUAL 183Nm минало
VOLVO S60 D5 2006 136kW (185к.с.) 6 MANUAL 400Nm минало
VOLVO XC60 2013 158kW (215к.с.) 6 AUTOMATIC 440Nm настояще
VOLVO бъдещето е неизвестно...
Reply

#6
Може.
Тия в България са наистина официален представител на Скантех-Швеция - лично писах до офиса в Швеция за да се уверя преди около година.
За качеството - до сега каквото съм взел си е като оригиналните части (ама не споря,де...то винаги има начин да се издънят),но съм чувал,че тампоните им не са на същото ниво като баш-оригиналните.
В интерес на истината Скантех са доставчик на афтърмаркет части,а не производител. Например вземам ремък в кутия на СканТех - вътре има ремък Оптибелт (германски). Не беше лош никак,но другия път ще си взема оригиналния (производство на Хътчинсън) защото е по-мек а този при рязко изрязване в критични обороти просвирва за момент.
както и да е...тва са глупости...частите са си качествени.
Сега за цените вече е друго. Не мога да ви гарантирам,че са много ниски.
По-ниски са от тия в сервизите,но ето ви един пример:
заден тампон за двигател на СААБ 9-5 B205/235
- официален сервиз : 1000 лв (в момента може и да е около 700 защото има намаление)
- магазин за части в Швеция (и там връзки намерих) : 400 Евро
- НЕоригинален от Скантех-България : 580 лв
- НЕоригинален от Скантех USA : 98$

С 2 думи,пичове:
Всеки ще ви врътка както си иска с цените на частите...ако си свалите гащите.
Аз пък ви предлагам алтернатива - правете си по една кредитна карта и си хуквайте по сайтове за части,E-bay и каквото там намерите.
Аз така правя...на инат.
При все това се пригответе рано или късно да напълните някоя гуша,щото ако търсите някоя дефицитна част и нямате минимум 2 седмици време да я чакате или пък ако търсите едрогабаритни части - пак ще опрете до нашите родни кожодери и фирмените сервизи.
Т'ва е положенито...ама не се натъжавайте много - поне ви остава гордостта че карате автомобили за индивидуалисти и чешити.
Reply

#7
Да в Сканхтех са по евтини частите, но винаги е хубаво да проверявате и в Мотопфое. Аз се изумих когато за тампон на скоростната кутия от Мотопфое ми казаха 130 лв., а от Скантех 198лв. Помолих ги хубаво да проверят и партномер от Вадиса им дадох, но уви по-скъп си беше. Така че винаги проверявайте на няколко места.
Reply

#8
VoodoRush искам да те помолия за пример с поръчки като цени на части и транспорт защото термостата ми дето дадох 60лв на МФ ( никаде не намерих другаде пн 271664 ) а в онлайн магазина ( адреса на сааб-ара викинг )ми се връзва 15 лв колко ще ми струва с транспорт. Светни ни като имаш опит за какво има смисъл и за какво не. термостата е малък и лек, а ако си бях поръчал броня? абе дай някакви примери с твой чаркове.
Аз наистина съм навит и сигурно ще пробвам с нещо.
VOLVO S40 1998 100kW (140к.с.) 5 MANUAL 183Nm минало
VOLVO S60 D5 2006 136kW (185к.с.) 6 MANUAL 400Nm минало
VOLVO XC60 2013 158kW (215к.с.) 6 AUTOMATIC 440Nm настояще
VOLVO бъдещето е неизвестно...
Reply

#9
sasho_s40 Wrote:VoodoRush искам да те помолия за пример с поръчки като цени на части и транспорт защото термостата ми дето дадох 60лв на МФ ( никаде не намерих другаде пн 271664 ) а в онлайн магазина ( адреса на сааб-ара викинг )ми се връзва 15 лв колко ще ми струва с транспорт. Светни ни като имаш опит за какво има смисъл и за какво не. термостата е малък и лек, а ако си бях поръчал броня? абе дай някакви примери с твой чаркове.
Аз наистина съм навит и сигурно ще пробвам с нещо.

Термостата излиза 15 лева и унас само че се купува френски термостат за пежо или рено беше (като се прибера ще ти кажа какъв точно е). Аз моя го смених за толкова. Иначе поръчките отвън излизат с 15 до 50$ отгоре за доставка зависи от къде поръчваш. Тази цена е за стоки до 2-3 килограма разбира се. Мойта турбна примерно излезе 60$ за доставка от Тайван и е 6 кг. От щатите излиза към 24$ с куриера на пощите за 5 дни и 15$ с въздушна поща. Oт UK доставката излиза към 20 паунда с куриер и 5 пауда с обикновена поща. Всичко зависи от това от къде поръчваш. Обикновено първо питаш търговеца колко ще излезе, щото някой надуват цените за доставка за да могат да обявят по-ниски цени на стоката.
Reply

#10
Quote:VoodoRush искам да те помолия за пример с поръчки като цени на части и транспорт.........

Нямам регистрация на волво версията,но пробвах с термостат за моя Сааб , та цената на доставката е 5,83 паунда или в долари 10,16$. И ти можеш да проверяваш за всяка част колко ще е. Правиш регистрация и се логваш ,после избираш частитие, като кликнеш на: By now! на дадена част, веднага ще видиш цената на доставката. Само не забравяй да влезеш в профила си преди да го правиш това защото ще видиш цени на доставки за Англия.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)