This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VOLVO каталог с партномера Scan-Techс Sweden
Начи правите си един акаунт там и почвате да пълните "кошницата".
Когато отидете на чек-аут процедурата и сте логнати (!!!) цените са без VAT и транспорта се смята до България (ако сте задаи че сте от България в профила си разбира се). Ако не сте логнати пак може да се калкулира доставката - има един дроп-бутон с дестинациите,но тогава просто ще виждате цени,които са с 17,5% по-скъпи. Когато нещо се праща от ЕС към страна,която не принадлежи към ЕС - не се начислява VAT (английското ДДС).
Тоест вас ви интересуват цените без VAT - няма да ви го начисляват.
Него ще ви го начислят тука на митницата ако пратката ви надвишава мисля че бяха 45 Евро - така наречената "нищожна стойност" в закона за митниците.

Ъъъъ...де да знам дали добре го обясних,ама ако има нещо - питайте.

Ето как ми изгеждаше последната заявка от там:

Products
1 x 9-3 98'-02' & 9-5 all models - Steering wheel audio controls GB £22.09
US $38.49

1 x 9-5 98'-03' - Cabin air filter: for Pollen & Carbon GB £20.42
US $35.58

2 x Cera TEC Advanced Brake Lubricant GB £5.08
US $8.85

1 x Gliptone leather conditioner GB £4.25
US $7.41

1 x 9-5 Saloon/Sedan in Blue GB £11.05
US $19.26

3 x Genuine Saab Keyring
--------------------------------------------------------------
Sub-Total: GB £75.64
US $131.81

Euro/Int Delivery: 5-9 working days (Ship to Bulgaria : 1.93 Kg): GB £15.74
US $27.43

Total amount due: GB £91.38
US $159.24
Цитирай
Thanks given by:
100$ е минималната безмита цена. Аз обикновено моля търговците да ми напишат цена за пред митница до 98$ с включена цена на доставка и повечето се съгасяват, но аз пазарувам предимно от ebay.
Цитирай
Thanks given by:
аз също Wink
а и тези номера с лъжите ги ползвам даже извън E-bay - минават и при PFS и PFV респективно.
Аз пазаря предимно от E-bay Англия,но бая сделки имам и от немския.
Всъщност имам даже и една от Австрийския - настоящия ми СААБ 9-5 съм го спечелил на търг в ebay.at
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)