The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Само за притежатели на S/V 40 : )

#11
Днес си поръчах стелки от посочения по-горе сайт. Утре ща споделя мнение като ги видя!
V40 1,9 dci 85kw 115 к.с.-2000г.
XC 60 2,4 D5 AWD 205 к.с.-2009г.
Reply

#12
Стелките са перфектни! Идеално си легнаха по местата.
V40 1,9 dci 85kw 115 к.с.-2000г.
XC 60 2,4 D5 AWD 205 к.с.-2009г.
Reply

#13
И аз поръчах гументи стелки за Volvo V40 2003 г. от stelki.bg . Уж всичко беше точно, но вечерта ми се обадиха, че в момента нямали немските Petex, а някакви полски. Били същите, дори малко по-евтини. Питах ги: имат ли фабрично пробити отвори за копчетата на пода? Имат - отговориха ми. Получих стелките. Нямаха пробити отвори. Наложих ги върху мокетните стелки, но имаше очевидни разлики и не ги взех.
От друг сайт вчера си поръчах стелки Petex. Тях вече ги купих, защото щеше да ми дойде в повече втори път само да плащам транспортни разходи. Стават, но са доста далече от истината. Дупките (пак не бяха фабрично пробити, човекът от сайта ми вика: -Няма проблем, с химикал можеш да ги пробиеш...) са по-тесни от "копчетата" (шишовете, които стърчат от мокета), а също така не съвпадат съвсем точно, особено на задните стелки. Около 1 час ми отне да разширявам отворите с бормашина. И тъй като започнах с шофьорската, успях да я нараня на две места и след това я лепих с лепенки за гуми. Отделно от това с тези стелки копчетата от пода стърчат над стелките и има опасност да се настъпят и счупят. Докато с оригиналните текстилни стелки такъв проблем няма. С 4 думи: не съм особено доволен Wink .
Reply

#14
Здравейте колеги,

Общо взето има ли някой, който е намерил стелки, които да се доближават максимално до оригиналните (да са с подобна дебелина, да съвпадат копчетата и т.н.), или такова животно няма. Някой проверявал ли е в Мото Пфое каква ще им е цената, предполагам, че ще е нещо немислимо и също ще отпадне като вариант.
В Карпет Макс ще ги изрежат само в тази форма, или ще сложат и дупките за копчетата?
Обмислчх поръчка от ибей или амазон, но тъй като там ще предлагат стелки като тези в България най-вероятно не си заслужава, защото в крайна сметка може да останеш разочарован, а да плащаш доставка и връщане до UK.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)