The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
b230k ремонт

#1
Здравейте.
Дойде време да обърна внимание на любимия автомобил.
Двигателя ми тропа отпреди години , та съм я зарязал в гаража и карам едно субару.
При отварянето на мотора се оказа че тропането е от буталата - монтьора каза че износването е в блока (тип пола) и буталата хлопат.
Въпроса ми е какви размери ремонтни бутала се предлагат и от къде се купуват. Абе с две думи - някой минал по тоя път да помага.
Reply

#2
Колега , не мога да отговоря по твоят въпрос , но ако имаш нужда от каквото и да е за B230K ми пиши имам Волво с такъв двигател , което не карам ! Smile Поздрави и успех с ремонта !
Reply

#3
Благодаря колега. Замислих се за твоя мотор, но си ударил бутало, пък ми се ще да си я направя както трябва, затова засега ще търся нови бутала пък каквото сабя покаже.
Все пак малко инфо за твоя мотор ще е от полза - километри, ремонти, карбуратора как е?
Reply

#4
96.30-първи ремонт
96.60-втори ремонт
Колко струват и от къде не мога да кажа.Може би като отправна точка трябва да се провери в МП какви пари са.
Поздрави и успех.
old volvo never die they only go fasterSmile
Reply

#5
Колега , относно моят двигател .. На около 300 000 км. е никога не е бил отварян освен това , че сега е свалена главата заради скъсването на ремъка , надолу нищо не е пипано никога . Колата е собственост на баща ми от около 16-17 години и за това съм сигурен .. Карана е на газ и до последно работеше меко казано - уникално ! Но за съжаление оптяжната ролка блокира и се наложи да се спре колата ... Относно удареното бутало на 2-ри цилиндър , колега можеш да дойдеш , да огледаш и ти да прецениш ... На карбуратора трябва да се смени гарнитурата , защото сълзи малко бензин .. Бензиновата помпа е сменяна преди около 1000 км. Друго не мога да се сетя , ако имаш конкретни въпроси няма проблеми питай , каквото може да се възползваш от моя двигател не е проблем , иначе само ще седи и накрая ще го върна за желязо ..
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)