The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Накладки, съединители, спирачни дискове - отстъпки.

pliva Wrote:
Vin_Diesel_9_0 Wrote:След едно телефонно обаждане се разбрахме да върна тези и да доплатя за новите накладки. Така и стана но определено има разлика в накладките може и внушение да е но тези ми се струват като доста по-качествени Smile. Тези макар и да изглеждат със същата боя по тях миришат по различен начин и като ги тръкнах с феродото по картонената опаковка то, феродото остана следа по картона. Ако са и така добри както изглеждат ще се възползвам отново от Вас Smile
Нещо не разбрах?Защо да доплащаш?Тези втора употреба ли са били или шесто качество? :o Между другото аз си взех от тях предни накладки,също ТЕКСТАР,и съм много доволен,и от качеството,и от цената! Smile


Не знам какво качеството са били но първите ми изглеждаха доста съмнителни. Доплатих понеже новите (вторите) са по-скъпи... първите бяха на стойност 48лв. а вторите ми каза 75лв. това с отстъпките. Странното е, че ми каза, че новите са на стойност 100лв с 35% трябваше да ги взема на 65лв. Както и да е днес ще сложа тези и ще видим след известно време като се напаснат как ще се представят.
Четеш на някой коментарите, гледаш му профила и си викаш..."Тоя... няма начин щъркела да не го е изпускал".
Reply

!!!!! До 27.06.2014. отстъпка 35% от продажната цена на Textar и Trw !!!!! Wink
Reply

!!!!! MOTUL - 30 % отстъпка !!!!!
Reply

Волво с80 2003 предни спирачни дискове ( цена ) номер рама и двигател на лично . Цена за смяна на предни шарнири ( ляв+ десен ) + цена за смяна на предни тампони на предни носачи ( ляв+ десен) + смяна на един прахоуловител на преден амортисъор ? Благодаря предварително .
"Акъла" е единственото нещо , което можеш да го даваш без да го имаш !
Reply

kraz_extreme Wrote:Волво с80 2003 предни спирачни дискове ( цена ) номер рама и двигател на лично . Цена за смяна на предни шарнири ( ляв+ десен ) + цена за смяна на предни тампони на предни носачи ( ляв+ десен) + смяна на един прахоуловител на преден амортисъор ? Благодаря предварително .

Привет,
имате оферта на Лс.
Спорен ден.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)