The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Майонеза по щеката

#1
Вчера при регулярна проверка на маслото останах замислен, нивото добре , но по щеката " майонеза" :|
Поразтърсих се из форума и от прочетеното оставам с впечатлението че виновника за "майонезата" е системата за подкартерните газове. За мен непозната система . Та молбата ми ако някой има опит с подобна ситуация да сподели .
Благодаря и Весели празници!
Reply

#2
Възможно е да е конденз.
V70   2.4 - (2017-)
V40   2.0 - (2010-2017)
Reply

#3
Силно се надявам да е конденз. Самото масло е бистро. Но откъде този конденз?
Reply

#4
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=37684">viewtopic.php?f=6&t=37684</a><!-- l -->
VOLVO 850 GLT 2.0Turbo avtomatik 1996g.
Reply

#5
Колега, покарай 20-30-50 километра и виж какво ще е положението след това. Дори и да не е изчезнала напълно, ако "майонезата" е намаляла значително, няма от какво да се притесняваш.
Reply

#6
Конденз е колега. Напълно нормално за тези двигатели. Трябва да се разхожда колата на по-далече, за да се изпари влагата.
I am not suffering from panic attacks, I enjoy them.
Reply

#7
Благодаря колеги. Мисля че, е конденз, като покарам се оправя. Напоследък наистина карам само градско. Но се замислям за профилактика на системата за подкартерните газове. Ама доста разглабяне за да се стигне до този сепаратор.
Reply

#8
картерната вентилация им е малко сложна и за това се получава така(PCV system в гугъл и ще се ориентираш), особено ако е на гЪз, ако ти трябва нещо, пиши, имам една така за части, със същия двигател е, но да не ти се налага Wink
Reply

#9
PlimP Wrote:картерната вентилация им е малко сложна и за това се получава така(PCV system в гугъл и ще се ориентираш), особено ако е на гЪз, ако ти трябва нещо, пиши, имам една така за части, със същия двигател е, но да не ти се налага Wink
Доста разгледах по темата и се ориентирах . Дано не ми се налага но ти благодаря за предложението Big Grin
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)