This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
След белите и червените ,дойдоха и морскозелените ...
Стига, стига, стига вече!!! :evil: Първо Дани, Униката, Бойч (той леко се отърва), сега и Миро. Преди това и Павел. Верно трябва курбан да правим. Благодаря на Бога че всички са живи и здрави, колите ще си ги оправим, в нас е силата. радвам се, че веднага е пристигнала помощ и се е проявил духа на ВОЛВО клуба. Миро, всички те подкрепяме и сме с теб, да си оправиш колицата, с такъв мерак я взе. И стига вече, верно тука в рамките на няма и един месец, много волва пострадаха.

ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!
Just keep on walking
Proud To Drive Volvo
Thanks given by:
Стига, стига, стига вече!!! :evil: Първо Дани, Униката, Бойч (той леко се отърва), сега и Миро. Преди това и Павел. Верно трябва курбан да правим. Благодаря на Бога че всички са живи и здрави, колите ще си ги оправим, в нас е силата. радвам се, че веднага е пристигнала помощ и се е проявил духа на ВОЛВО клуба. Миро, всички те подкрепяме и сме с теб, да си оправиш колицата, с такъв мерак я взе. И стига вече, верно тука в рамките на няма и един месец, много волва пострадаха.

ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!
Just keep on walking
Proud To Drive Volvo
Thanks given by:
еиииииииии
много кофти за красивата кола
ама важното е че на миро и дъщера му нищо им няма
да сте живи и здрави и дано да е за последно
скоро съм във варна и ако има нещо само кажете ще помогна с каквото мога. Успех
METALLICA +VOLVO - какво по хубаво от това
Thanks given by:
еиииииииии
много кофти за красивата кола
ама важното е че на миро и дъщера му нищо им няма
да сте живи и здрави и дано да е за последно
скоро съм във варна и ако има нещо само кажете ще помогна с каквото мога. Успех
METALLICA +VOLVO - какво по хубаво от това
Thanks given by:
Много гадно, лятото като бяхме на гости още си беше със старата тройчица, и говореше с такава мечта как ще си купи нещо по-хубаво. Сега като видях снимките и си спомних че миналата неделя си беше цяла, и на мене ми се доплака. Каквото можем, да направим за него, каквото има нужда, части, сервиз...ооохSad
Just keep on walking
Proud To Drive Volvo
Thanks given by:
Много гадно, лятото като бяхме на гости още си беше със старата тройчица, и говореше с такава мечта как ще си купи нещо по-хубаво. Сега като видях снимките и си спомних че миналата неделя си беше цяла, и на мене ми се доплака. Каквото можем, да направим за него, каквото има нужда, части, сервиз...ооохSad
Just keep on walking
Proud To Drive Volvo
Thanks given by:
Някаква диверсия сякаш. Саботаж! А сме все добри хора готини! Дръжте се! Ако трябва няма да караме колите известно време, но няма да се даваме! Толкова ми е гадно, сакаш е мойта, а понеже знам какво е понеже лятото отнесох ладата на най-добрия приятел, та съвсем. Колите майната им важното е че ние сме здрави, а най-вече децата, че то иначе заникъде... Да вземем да спретнем едно протестно шествие и ние против безхаберието на пътя, че то иначе ме хваща вече страх да пресичам улицата, камо ли да седна в колата... А вашите на кукли да ги направите! На следващата среща с език да цъкаме! Ако не на по-следващата. Че инак радост не ще има в сърцата.
945 Polar 1997
2.0 Turbo B200FT
1986 cc
4 cylinders, 8 valves
Compression ratio: 8.5:1
114 kW (155 PS) @ 5600 RPM
230 Nm @ 3600 RPM
M90 manual gearbox
Thanks given by:
Някаква диверсия сякаш. Саботаж! А сме все добри хора готини! Дръжте се! Ако трябва няма да караме колите известно време, но няма да се даваме! Толкова ми е гадно, сакаш е мойта, а понеже знам какво е понеже лятото отнесох ладата на най-добрия приятел, та съвсем. Колите майната им важното е че ние сме здрави, а най-вече децата, че то иначе заникъде... Да вземем да спретнем едно протестно шествие и ние против безхаберието на пътя, че то иначе ме хваща вече страх да пресичам улицата, камо ли да седна в колата... А вашите на кукли да ги направите! На следващата среща с език да цъкаме! Ако не на по-следващата. Че инак радост не ще има в сърцата.
945 Polar 1997
2.0 Turbo B200FT
1986 cc
4 cylinders, 8 valves
Compression ratio: 8.5:1
114 kW (155 PS) @ 5600 RPM
230 Nm @ 3600 RPM
M90 manual gearbox
Thanks given by:
Леле малееееееее, гадно.....бат Миро, дано си стабилен психически след случката, както и семейството ти....
Присъединявам се към пожеланията на колегите и да преживееш случилото се възможно най-леко, катко и да намериш начин за оправянето на материалните щети!Успех!
XC 70 '12/D5; 
C30 '07/2D
Thanks given by:
Леле малееееееее, гадно.....бат Миро, дано си стабилен психически след случката, както и семейството ти....
Присъединявам се към пожеланията на колегите и да преживееш случилото се възможно най-леко, катко и да намериш начин за оправянето на материалните щети!Успех!
XC 70 '12/D5; 
C30 '07/2D
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)