The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Откраднаха ми огледалото

#1
Отивам сутринта на Патриарха където ми е паркирана колата, по винетен стикер за да запаля и тръгна на работа, сядам поглеждам вляво и се ужасявам - огледалото ми изкормено, свалено стъклото, което върви с нагревателя. Отвътре механизма и жици стърчат. Отвратително се почувствах, като от времето на "кой ми открадна чистачките". Ей затова никога няма да се оправи тая държава, с тоя български манталитет. Сега карам на нокти, дано не ме отнесе някой. :gib:

#2
Mishell Wrote:Отивам сутринта на Патриарха където ми е паркирана колата, по винетен стикер за да запаля и тръгна на работа, сядам поглеждам вляво и се ужасявам - огледалото ми изкормено, свалено стъклото, което върви с нагревателя. Отвътре механизма и жици стърчат. Отвратително се почувствах, като от времето на "кой ми открадна чистачките". Ей затова никога няма да се оправи тая държава, с тоя български манталитет. Сега карам на нокти, дано не ме отнесе някой. :gib:

Ако идиота беше взел цялото огледало, може би щеше да му е по-удобно да си го навре там, където слънце не огрява Confusedhock: Дано по-скоро да си намериш огледало, че в този "прекрасен" софийски трафик много рискуваш карайки без него.

#3
Кофти работа.
Доколкото разбрах корубата стой.
Докато оправиш нещата - импровизирай, иначе рискуваш доста много в трафика. Бързат, промъкват се бързо и т.н.
Може да е грозно но залепи някакво огледало със скоч - грозно НО да оцелееш.

п.п. застрахователите изплащат ли такива повреди?
Основател на ВКБ с членска карта 00008.
Бивш член на УС. Volvo S80 D5 2003.

#4
Не знам, моя застраховател ще може да ми помогне най-рано сряда. А е студено, и без колата рискувам проклетата студова алергия, която за съжеление имам, да ми съсипе крайниците, висейки по спирките.

#5
Mishell Wrote:Не знам, моя застраховател ще може да ми помогне най-рано сряда. А е студено, и без колата рискувам проклетата студова алергия, която за съжеление имам, да ми съсипе крайниците, висейки по спирките.
Колежке ако решиш да търсиш на старо виж в раздел продава и търси обявата на just_vanko1.Момчето има една В40 и една С40-ка на части.Не е от София,но патува много често до тук и ще донесе.
П.П.А и е точен аз няколко неща съм си купувал от него :wink:
П.П.2Няма оправия в тая държа,на една приятелка и свалиха на скоро халогените :tfrag:

#6
Гадно крадливо.... :minigun:
Ще пробвам за закърпя положението до довечера с дамското огледало...понякога дивотиите в женската чанта помагали..може би. Довечера ще го мъчим с Радо, WarOfTheWorlds, от неговата С40-ка, от огледалото се оказа, че е оцеляло само стъклото. Ако не стане..ще търся в Продава...за инфо само цената му в Аутоплюс-а е 176 лв, черно, универсално.

#7
Ако трябва ,да донеса огледалцето на Мевдо от Варна,може и да пасне .... Big Grin

Но,ако не стане,ще сваля моето ... Big Grin

Дано свършите работа,ма ... му и изедник .Да си признае веднага и утре да го остави от където го е взел.

#8
Ма..ка им айдушка и наркоманска... :gib: Преди време тук в Перник събраха огледалата на сума ти мерцедеси, но беше направено напълно професионално Big Grin , без чупене, рязане на кабели и т.н. Този обаче е бил някой умрял за дрога наркоман щом го е изкорубил по такъв начин.... Бе няма спасение от тия, набараш ли го само тепане, това е положението ... :minigun:

Дано огледалото на Радо да свърши работа, ако не за постоянно, то поне временно...
Vovlo V40 2001 1.9Di 115Hp

#9
dango_ Wrote:Ма..ка им айдушка и наркоманска... Преди време тук в Перник събраха огледалата на сума ти мерцедеси, но беше направено напълно професионално Big Grin , без чупене, рязане на кабели и т.н. Този обаче е бил някой умрял за дрога наркоман щом го е изкорубил по такъв начин.... Бе няма спасение от тия, набараш ли го само тепане, това е положението ... :minigun:

Дано огледалото на Радо да свърши работа, ако не за постоянно, то поне временно...
Ама то съвсем професионално си е свалено, стърчат си кабелчетата за подгряването и никакви следи около колата огледах, даже мръсотията по нея си беше както я оставих. Е, може би малко повече, щото както знаем е навсякъде. Нито стъкла, нито пръсти, нищо. Некой май му е трябвало и си го е харесал, жалко само явно и той кара волво, или е имал потенциален купувач.

#10
Щом е така, най-вероятно е направена поръчка към съответните хора, за някой, който има нужда и кара същия цвят Волво. Иначе те няма да си правят труда да го свалят, ако нямат сигурен пазар. Бе като се позамисля може да е работа и на тукашните джамбази... :twisted:
Vovlo V40 2001 1.9Di 115Hp



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)