The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Черна книга на сервизите

#11
Колеги НЕ ХОДЕТЕ в автогазсервиза в СБА горубляне взеха ми пари за монтажа на АГУто и после аз довършвах и се врущах поне 100 пъти за дреболий накрая ми писна отидох и ги попитах може би сложни въпроси показах им разни неща не от моята компетенция и така и не получих отговор но няма да отида там вече та внимавайте с фирма БЯЛА ОРХИДЕЯ
Reply

#12
Здравейте приятели, предлагам, тъй като не намерих събирателна тема по тоя въпрос, тук всеки накратко да споделя от кой сервиз не е доволен и в кой град. Това ще удобно на едно място и ще е от огромна полза на останалите, нали е капитализъм и свобода.

И така мисля да поведа хорото с т. нар. сервиз КАСТО (те са и морга едновременно) на Царииградско шосе. Бях оставил бившата кола за смяна на сегменти, а те ми сменили целия блок с втора употреба и забележете - без да ме питат - пренабили номера на двигателя. Полей го вика с вода, че по-бързо да ръждяса. За цените при тия хубостници да не ви разправям... Когато обаче дойде време да я продавам, отивам и им искам фактура, за ремонт на двигателя. Не дават, брей даже не могат да си спомнят те да са го правили (имайте предвид, че съм ходил при тях поне 6-7 пъти и добре ме познават). Не можели и проверка да направят по техните документи (?) Почнаха едни глупости, глупости, как ми спестили пари (?), как двигателят бил консуматив (демек не му трябва да има номер(?), как да лъжа новия купувач и т.н. Казах им едно "сбогом", като са ви много клиентите майната ви и си заминах.

Другите при които също никога няма да стъпя са ДУНЕВ сервиз до ЦСКА, едно дупенце изобщно не пожела да ми подаде ток, че "му бил малко бензина" и не можел да стигне до колата ми, която беше отсреща на улицата. Звучи малко като виц, ама е истина.

Тук е мястото да кажа, че bоск1 сервиз ми е в "Белия списък" - хората са съвестни, работят добре и най-важното: не се занимаваш с тъпаци.
VOLVO V70 TDI 1999
<!-- m --><a class="postlink" href="http://booktraffic.bg/">http://booktraffic.bg/</a><!-- m -->
Reply

#13
Колега svetulkin,тъй като такава тема вече има,преместих твоето мнение тук.
Благодаря на всички, които споделят "черния си опит",и така предпазват другите от грешки!
Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани,
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.
Reply

#14
Нов съм във форума и от тази седмица съм горд собственик на Volvo S80 D5 2006г но бих искал да добавя в тази тема - Денонощен автосервиз Петков в град София!!!
Предната ми кола прегряваше по пътя от Варна за Барселона и спрях още в София да търся помощ и след кратка справка в интернет попаднах на техният сервиз.
След кратък тест драйв ми обявиха, че чисто новия ми съединител бил си заминал и почнаха да ме навиват да го сменя. След кратък разговор с приятел от сервиз във Варна
настоях да ми сменят водната помпа. А те ми обявиха че само за работата ще ми вземат 120лв + 80лв за помпата - тройно по скъпо от нормалното.
За съжаление беше извън работно време и непознавам София. Бях на зор и платих. Оказа се, че ремъка които върти помпата ми бил хлабав, но това не им попречи да ми вземат парите и да ме пуснат
по живо по здраво с новата помпа. На по-некоректен сервиз не съм попадал!!!
S80 D5244T 163hp - 2006г. ръчна скоростна кутия
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)