This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Здравейте и от мен
добре дошла,
багажника бонус ли ти го дадоха или си влизаше в цената Big Grin :wink:

колкото до плетките, и ние разбираме нещо от тях - едно на лице, две на опъки ....
Thanks given by:
gadnia_metal написа:добре дошла,
багажника бонус ли ти го дадоха или си влизаше в цената Big Grin :wink:

колкото до плетките, и ние разбираме нещо от тях - едно на лице, две на опъки ....
Седан е модела УСПОКОЙТЕ СЕ каквото се хванахте за този багажник! Smile Smile Smile Работата взе да ми клони към един друг багажник и разните му плетки на лице и опъки.............................многоооо ме усъмняват :roll: :roll: :roll: .Добри сте признавам .................Няма лошо .Малко мръднахме да направя някой километър и затова неписах.Моят приятел ме замъкна в друга посока и неможах да мина на Варненската среща ,но за бургаската ще настоявам.Той малко е дръпнат и ще ми трябва много агитация,но смятам, че ще склони.
Thanks given by:
А аз досега си мислех, че имам багажник, а то к'во се получи....само седаните имали....е аз за чий си взех комби Big Grin Big Grin Big Grin . Колежке, честито за колицата, дано да нямаш проблеми с нея и да си ползваш багажника със здраве Wink
Thanks given by:
LeecH написа:А аз досега си мислех, че имам багажник, а то к'во се получи....само седаните имали....е аз за чий си взех комби Big Grin Big Grin Big Grin.
Как за какво - за гарсониера Big Grin Big Grin Big Grin

Честито и от мен - много да те радва и да не ти създава ядове.
Thanks given by:
mimivolvo написа:Моят приятел ме замъкна в друга посока и неможах да мина на Варненската среща ,но за бургаската ще настоявам.Той малко е дръпнат и ще ми трябва много агитация,но смятам, че ще склони.
Е,ако толкова много е дръпнат,като се съберем на Метро тая неделя,може да дойдем всички дружно до Созопол.Да видим тогава дали ще се дърпа :mrgreen:
Thanks given by:
Честита придобивка. Да си я караш със здраве и внимавай със скоростта.
Има вероятност в края на месеца да мръднем към Созопол, така, че може да се видим и там.
Volvo S80, D5, 2007г.
Volvo S40, D5, 2006г.
Клубна карта № 00269
Thanks given by:
Тази екстра вече съм я ползвал Smile Smile Smile И др седмица пак се очертава да си ползвам подвижната гасониерка Big Grin
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)