The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Некоректно отношение от VIVACOM

#1
Вчера отидох до Vivacom, за да си сменя модема със безжичен рутер (широко рекламирана услуга) и да си сменя абонаментния план, защото има нови хубави оферти. Дотук добре, ама отивам в центъра им в "Овча купел" и се оказа, че рутерите свършили, да отида в друг център. Хубаво, рекох и отидох. На Петте кьошета. Там имаше рутери, обаче представете си наглостта им, казаха ми право в лицето, че рутерите им били малко и затова ги пазели само за нови клиенти! Побеснях! Тогава се оказа, че били и за побеснели клиенти!
Оказва се, че политиката на Vivacom е само да лапа и никаква грижа за настоящите им клиенти (те явно са балъци).
За да бъда докрай коректен, ще споделя, че ADSL-а си ми работи доста добре и получавам скоростта за която плащам. Също така съм убеден, че ако ми възникне проблем, той ще бъде бавно и мъчително отстранен или няма да бъде решен!

There is no place like 127.0.0.1

#2
Да продължа темата с М-Тел
Новите им модеми за ком, дето са като флашки.
Та въпросните у-ва са им сложили един софтуер дето да те побъркат, както и да могат да те метнат.
С две изречения.
Софтуера на у-вото не се включва за да работи, но работи интернета.
На старата версия на софтуера и у-вото се виждаше трафика и обема.
Шашма!
Основател на ВКБ с членска карта 00008.
Бивш член на УС. Volvo S80 D5 2003.

#3
Мисля, че това е направено с цел, за да можеш да превишаваш договорения трафик, без да се усетиш и те да те таксуват на много по-дебели цени. :tfrag:

#4
По възможно най-бързия начин се отървавайте от виваком. Работя в компанията и всеки ден съм свидетел на зверска разсипия на хардуер, пари и труд, които не се използват пълноценно с идея за потребителя. Всеки си гледа неговия личен интерес. Именно поради тази причина - минавайте на който пожелаете, но не и ВиваКОМПОТ.

Информативно - МТел са много по-добро решение. На мен в продължение на 6 месеца са ми надписвали сметката (обикновено към 100 им оставям на месец), та един месец беше 130 и нещо и се обадих на *88, пожелах ревизиране на сметката и ми върнаха 142 лева надвзети, последвани от куп извинения.

По темата за вивакомпот: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ivoapostolov.eu/blog/item/45-btc-vivacom-ili-kak-da-kradnem-logo" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.ivoapostolov.eu/blog/item/45 ... adnem-logo</a><!-- m -->
Не знам какъв човек трябва да си, за да имаш желание да им даваш пари. Скоро и стационарния телефон ще разкарам. За интернета на вива мога да ви дам доста инфо. При 5% от постовете, които имат АДСЛ покритие може да се достигне скорост около 10 мбит, останалите са със скорост доста надолу. Има места, където хората плащат уж за "до 12", но не получават повече от 3-4 Мбит, което е... подигравка. Всичко се дължи на лошата инфраструктура и кабелно осигуряване. В къщи - оптика от НЕТ1 35 МБит, ползвам приблизително 40 до 42, + 80 програми кабелна ТВ, всичко това за неограничен брой ТВ/ПЦ и без ТТЛ шейп, истински реален статичен адрес, без ограничения по сесия, всичко това подсигурено от 24/7 КВАЛИФИЦИРАН съпорт (за огромна разлика от бетека). Как БЕТЕКА могат да се конкурират с това за 30 лева? Не мислите ли, че е крайно време всички модеми да бъдат изхвърлени и да има широколентов достъп до по-голяма част от населението?
<!-- m --><a class="postlink" href="http://news.data.bg/4/economics/83556/%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82_%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82_%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0_%D0%B1%D1%8A" onclick="window.open(this.href);return false;">http://news.data.bg/4/economics/83556/% ... 0%B1%D1%8A</a><!-- m -->
Volvo S40 1998 1.8
Volvo 940 1996 2.0T
Opel Astra 2007 CDTI
Renault Megane 2010 dCi


ex - Volvo S60 2001 2.4
[Image: garagephp.jpg]

#5
s0me0ne Wrote:При 5% от постовете, които имат АДСЛ покритие може да се достигне скорост около 10 мбит, останалите са със скорост доста надолу.
Ами аз явно съм късметлия, защото си я имам скоростта. А иначе съм абонат на виваком, поради ред причини (независещи от мен). Инак доколкото имам впечатление са си пълна скръб и печалбарство.

There is no place like 127.0.0.1

#6
Значи ще си позволя своебразната свобода да ги нерека -Педали........
Тея смотаняци от деня в който направих договор ме въртят!6 мегабита имам ,а плащам за 12????
Купувам (малката)дясната част от ножа под предната броня на с/в40...

#7
Най-голям кеф ми прави, като се обадя за липса на връзка или ниска скорост да чакам по 15-20минути да ме свържат за приемане на поръчка :twisted: .Обаче, ме прекараха с цената на АDSL-а. Изтече ми 2 годишния доровор и веднага навириха хурката на цената Confusedhock: . Въобще не съм доволен и само чакам добра алтернатива.
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.

#8
"- за парииииии лиииии? за мноооого лиииии?"

ще префразирам един виц:
-ало, виваком ли е?
-не, м-тел
-ааааааааааа, и на вас да ви еб* мамата

В общи линии всички комуникационни компании си гледат печалбарството и хич не ги е грижа за клиента. Най-се дразня от цигански номера като надписване на сметки и тем подобни... Май човек постоянно трябва да е нащрек и да внимава да не си изпусне сапунчето че ще има "Помооооощ, помооооощ, помоооооааааааайдееее...."

То като гледам от горните ми слова всичко важи в пълна сила и за политиката ни, футбола ни, жените ни, храната ни, колите ни... всичко е менте. Единственото истинско нещо което виждам в момента е чашата вино която надигам с треперещи ръце.



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)