The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1,5 хил. работници във Volvo получават 10 млн. евро от ...

#1
1,5 хил. работници във Volvo получават 10 млн. евро от Глобализационния фонд
Европейската комисия даде одобрението си на молбата на шведското правителство за отпускане на помощи за бивши служители във Volvo и негови доставчици. Помощта е в размер на 9,8 млн. евро и идва от бюджета на Гаранционния фонд на ЕС. Средствата трябва да бъдат използвани за преквалификацията на работниците и връщането им отново на работа. Мярката трябва да получи и одобрението на европейските депутати.

Швеция поиска помощ за общо 4 687 работници от автомобилния сектор, от които 2 258 бивши служители на Volvo и 2 429 - в 23 компании, доставчици. Кризата засегна много тежко автомобилния сектор - през последната година търсенето на автомобили спадна драстично и компаниите закриват производствата. Освен на Volvo, засегнати са служителите на Saab и техните доставчици. Проблемът засяга основно западните части на страната, където е съсредоточено и автомобилното производство.





Региони:
Източник:

* Econ.bg

<!-- m --><a class="postlink" href="http://econ.bg/news/article169460/1_5_hil_rabotnici_vuv_volvo_poluchavat_10_mln_evro_ot_globalizacionniya_fond" onclick="window.open(this.href);return false;">http://econ.bg/news/article169460/1_5_h ... nniya_fond</a><!-- m -->

#2
Да направят СМС игра, ако трябва да ги подпомогнем, само марката да просперира :lol:



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)