The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Аербег

#1
Здравейте колеги имам един проблем. Имам волво с40 97г. Сменях си всичките крушки в таблото и за по лесно изкарах волана да не ми пречи. След като събрах всико резултата беше положителен всичко светеше но имаше само един проблем аербега ми даде грешка и сега лампата му свети постоянно. Има ли някакъв начин да се изчисти това или трябва да отида някъде да ми го изчистят.

#2
предлагам ти един цитат:"Речник на понятията: Въздушна възглавница в пълен размер

Въздушна възглавница в пълен размер

Въздушните възглавници намаляват риска от тежки наранявания на главата и на гръдния кош при колизии със съответната тежест на катастрофата. Ако сензорите за катастрофа регистрират удар, съответстващ на стойността на отваряне на въздушните възглавници, управляващият уред на възглавниците запалва газгенератора. Той напълва възглавниците, които са във волана, съответно на мястото до шофьора в арматурното табло(предни възглавници) в рамките на 30 до 40 милисекунди. Активираните въздушни възглавници обхващат главата и горната част на тялото и разпределят натоварването върху една възможно голяма повърхнина. След 120 милисекунди газът омеква и въздушният сак се свива. Намаленото движение на гърлото и врата допринасят за намаляване на опасността от нараняване. Оптималната защита е налице само тогава, когато пътниците са правилно закопчани с предпазните колани, защото обтегачите на коланите и въздушните възглавници съставляват една съгласувана система за сигурност. Наред с предните възглавници, се предлагат и странични възглавници."


Нещата са важни ,а светещата лампа на таблото ти показва проблем със системата SRS или AirBag,
така че съвета ми е да отидеш на диагностика при сервиз с тестер Smile
Полезно четиво което може да направи престоя ви във форума по-приятен
                             Десетте “Божии” Заповеди

#3
Колега, ако беше попрочел някои теми във форума, свързани с демонтажа на кормилото, щеше да знаеш че преди да го демонтираш трябва да извадиш отрицателната клема на акумулатора. Има го писано в няколко теми, а също така и в Ръководството за ремонт и експлоатация на Волво С/В40, което можеш да намериш също тук във форума. Сега трябва да ти се изчисти грешката със специализиран софтуер. Най- добре да отидеш в МП.

#4
Благодаря ви эа съвета. Ще отида в сервиэ да го прегледат.

#5
Колега мисля че си се изработил много яко
ако не си застопорил спиралата вътре всичко се е накъсало
ремонта струва луди пари дано да греша успех Smile Smile
460 1.8 моно 1994 година с газ и на всичкото отгоре и върви
850 2.5 бензин газ



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)