The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Предложение за хижа в Стара Планина.

#1
Здравейте, искам съвет за някоя хубава хижичка в Стара планина. Някой ако е ходил е доволен нека дава имена.

П.П. Може и да не в Стара планина ама да има планински дух Smile
Volvo S40 1.9TD 98'

#2
хижа Плевен. Здрав преход, прекрасна гледка, и страхотно наливане :wink:

#3
Истинска хижа е "Чавдар"
Аз съм решил да се кача пак като падне хубав сняг.
Направи го както трябва!

#4
gadnia_metal Wrote:хижа Плевен. Здрав преход, прекрасна гледка, и страхотно наливане :wink:
Взе ми думите от устата.

#5
Препоръчвам ти и хижа "Дерменка ". Уникална местност и е много добро там . А от там може да си направиш и едно преходче до хижа "Добрила" . също много добро място за напиване. А пък ако си закараш един кросак или АТВ направо ще останеш очарован. ::beer::

#6
stefan_nemadakaja Wrote:Препоръчвам ти и хижа "Дерменка ". Уникална местност и е много добро там . А от там може да си направиш и едно преходче до хижа "Добрила" . също много добро място за напиване. А пък ако си закараш един кросак или АТВ направо ще останеш очарован. ::beer::

И двете хижи се намират в границите на Национален Парк Централен Балкан!
Ако трябва да бъда точен хижа Дерменка освен че е в Национален Парк Централен Балкан се намира и в границите на резерват Стенето! Предполагам се сещате защо АТВ-та и други подобни железарии НЯМАТ работа там! :twisted:

Който иска да види планината и да усети красотата и, по добре да си купи едни хубави планинарски обувки и една раница и да има поне капка уважение и респект към природата и планината... :!:

#7
Quote: И двете хижи се намират в границите на Национален Парк Централен Балкан!
Ако трябва да бъда точен хижа Дерменка освен че е в Национален Парк Централен Балкан се намира и в границите на резерват Стенето! Предполагам се сещате защо АТВ-та и други подобни железарии НЯМАТ работа там!

Който иска да види планината и да усети красотата и, по добре да си купи едни хубави планинарски обувки и една раница и да има поне капка уважение и респект към природата и планината...


Нещо не мога да ти схвана мисълта. По простата причина че много офроуд преходи минавот през защитени зони както и през национални резервати така и през зони обхващащи натура 2000 . И мисля че не е редно да злобееш ,
защото се кара по утъпкани пътища които са създадени още преди да са създадени въпросните железарии.
Извинявам се за дупликата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


А по темата също така има много хубави хижи и в Родопите и не само хижи а и местности които си заслужава да се посетят както и зиме така и лете.
И последно човек обича ли природата , както и да отиде сред нея , по какъвто и да е начин , планинар ли е , винаги ще я почита ! ::beer::

#8
stefan_nemadakaja Wrote:Нещо не мога да ти схвана мисълта. По простата причина че много офроуд преходи минавот през защитени зони както и през национални резервати така и през зони обхващащи натура 2000 . И мисля че не е редно да злобееш ,
защото се кара по утъпкани пътища които са създадени още преди да са създадени въпросните железарии.
Извинявам се за дупликата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

То по тази логика щом някой сяда зад волана пиян и кара, то значи е преавилно и трябва да се прави като него... :roll:

Явно не си наясно какво значи думата "резерват" за да реагираш и пишеш по този начин.

А доколкото отъпканите пътеки и пътища, мога да ти предоставя една камара снимков матриал на хора с АТВ-та, кросови мотори и др. такива, които незнайно защо винаги карат където им дойде но не и по отъпканите пътища и пътеки в национален парк Централен Балкан и из резерватите в него...Sad
Да не говорим че много малко са моторите разхождащи се из планината които имат регистрация.

От всичко това страдат единствено и само планината и естественните и обитатели... :roll: А идиота с АТВ-то вечерта доволно си пие пиенето - колко добре си е изкарал...

Мечтая си за времето когато на парковата охрана ще и разрешат ако не да отстрелват каращите АТВ-та където им дойде из резерватите, то поне да им ги конфискуват без право на обжалване!


stefan_nemadakaja Wrote:И последно човек обича ли природата , както и да отиде сред нея , по какъвто и да е начин , планинар ли е , винаги ще я почита ! ::beer::


А дано... :roll:
Защото много малко хора го правят това. Болшинството гледат да си метнат боклука някъде, от колкото да си го сложат в раничката и изхвърлят където трябва...



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)