The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volvo s40 2001 радиото

#1
Радиото на Волвото си е заводското обаче има проблем с СД-то правя си аудио диск пускам го и не го чете направо го изплюва а като си купих оригинално СД от магазин и го сложих всичко е наред.. Та някой знае ли как мога да оправя този проблем чувал съм че по старите заводски уредби системи и радиа са с някакви чипове които разпознават пиратските дискове ... :? :? :?
Reply

#2
Kerenski _bg Wrote:Радиото на Волвото си е заводското обаче има проблем с СД-то правя си аудио диск пускам го и не го чете направо го изплюва а като си купих оригинално СД от магазин и го сложих всичко е наред.. Та някой знае ли как мога да оправя този проблем чувал съм че по старите заводски уредби системи и радиа са с някакви чипове които разпознават пиратските дискове ... :? :? :?

Нищо подобно...
Пиши CD-то на по малка скорост. Друга възможност е да се почисти оптиката на плеъра и да се донастрои така, че да чете добре и писани CD-та. :wink:
Reply

#3
Основно правило когато правите музикални дискове независимо за къде, записвайте на възможно най-ниската скорост която позволява записвачката. Така не само прочитането е по лесно но и качеството е по добро (това разбира се зависи и от качеството на самата песен). Почистването е лесно вадите големия "Кастофон" (между другото много съм доволен от него) развивате горните болчета сваляте капака и окото се вижда. НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЧИСТ СПИРТ ! или разреден спирт (дестелирана вода и чист спирт) или течност за лещи за очи (от аптека) в краен случай домашна (за какво ли не я използваме). Сглобявате и се наслаждавате на много качествен "саунд" , не силен. Все пак и Пфилипс има доста в колата ви (поне в моето е така В40 2000г.)
В40 1.9тди 95к. 2000г.D4192T2
S60 2,4D5 163к.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)