This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Задни накладки за 740
Ако става дума за накладките на крачната спирачка, и ако проблемът е със свиренето, да знаеш ,че причината е в липсата на разделителен елемент между мет.част на накладката и буталото на сп.цилиндър.Имам предвид ,че качествените производители прелагат накладки,които имат залепени или импрегниран плат,или метална пластинка.Тези неща обират противната вибрация при допира на буталото в накладката.Ако купиш накладки F-2 на FERODO от София експорт пластините се предлагат отделно и те май не ги внасят.Аз си купих накладки WOKING от Косер за Mercedes и Opel Manta, които са абсолютно същите като за 2-ра,7-ма и 9-та серии на нашите коли,имат пластини от задната страна и от тогава започнах да спирам тихо и безшумно, а не като "товарен влак"!
Цитирай
Thanks given by:
Ако става дума за накладките на крачната спирачка, и ако проблемът е със свиренето, да знаеш ,че причината е в липсата на разделителен елемент между мет.част на накладката и буталото на сп.цилиндър.Имам предвид ,че качествените производители прелагат накладки,които имат залепени или импрегниран плат,или метална пластинка.Тези неща обират противната вибрация при допира на буталото в накладката.Ако купиш накладки F-2 на FERODO от София експорт пластините се предлагат отделно и те май не ги внасят.Аз си купих накладки WOKING от Косер за Mercedes и Opel Manta, които са абсолютно същите като за 2-ра,7-ма и 9-та серии на нашите коли,имат пластини от задната страна и от тогава започнах да спирам тихо и безшумно, а не като "товарен влак"!
Цитирай
Thanks given by:

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)