The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volvo S40 2009г. проблем с часовник

#1
Здравейте колеги,
нов съм във форума , искам да Ви питам отскоро карам Волво S40 сравнително новичко, как се сверява часовника на дисплея. Понеже е базов модел някой копчета ги няма
Благодаря
Reply

#2
Здравей колега,
Часовника се сверява от "клечката" която излиза от километража. Би трябвало да имаш 2 такива: едната Т1/Т2 е за зануляване на километрите, а другата е за сверяване на часовника. Завърта се наляво/надясно, като пробвай няколко пъти за завъртиш, докато почнат да се местят цифрите. Трябва малко по-усилено да го правиш, защото от първият опит нищо не се случва и оставяш първоначално с впечатлението, че не е това начина за сверяване на часовника.

Smile
Поздрави
Reply

#3
Smile Smile Big Grin
мерси колега стана работата !!!
Паддрави !
Reply

#4
сравнително новичко?
И в Чернообил сега е пролет.Тревата синее,птичките лаят...
Reply

#5
здравейте колеги,нов съм във форума и много се радвам че си купих онзи ден волво S40. имам малки проблеми-като дам мигач и после не се изключва сам,ако някой знае как да ми помогне ще съм му много благодарен. и мерси предварително!!!
волво S40 2000г,1.8 ,122 коня
Reply

#6
модела е 2000г,но бил с малко по различни неща от другите,имам 4ел.стъкла на дясната врата,човека ми каза че по принцип другите са им при скоростният лост,има още 6 аербега,климатроник,който ако някой ми каже как точно да го нагласям,понеже нещо се слага на ауто ,но и двете ли трябва. човека от който го купих каза че го е пускал един път,иначе си работи,но как е най добре да го наглася. Според мен и там където ми е пепелника и подлакътника трябва да има нещо като капак,иначе така се вижда запалката и пепелника!
волво S40 2000г,1.8 ,122 коня
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)