The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Магнетизатори за двигатели

#1
Здавейте. Тука <!-- m --><a class="postlink" href="http://aukro.gbg.bg/item1354595402-magnetizatori-za-dvigateli-1-2-2-3l.html" onclick="window.open(this.href);return false;">http://aukro.gbg.bg/item1354595402-magn ... -2-3l.html</a><!-- m --> един пич продава една джаджа,която намаля разхода, увеличава мощността и т.н. Той я продава за 20лв, а по "официалните страници" е 60лв на примоция. Някой чувал ли е нещо за тия работи?
Reply

#2
Здрасти, чел съм за подобни работи, иначе не съм срещал в практиката още. По всички изложени техн.данни на такива изделия излиза, че наистина има ефект от разполагането на специално намагнетизирани неодимови магнити. Имам линкове по въпроса, ама сега не знам къде са и затова не ги прилагам. Дори се предлагат на същия принцип от български производители такива устройства в домакинството за отлагане на котления камък по водопровода, дали бил той след водомера или преди пералнята. Та (ще говоря наизуст, че сега не си спомням точно) магнитните полета от наредените по определен начин магнити ориентират молекулите на горивото и така то изгаря пълноценно. Като намеря пълната статия ще я постна. Отдавна и аз искам да опитам, ама не ми се инвестира засега за сериозно устройство. Някои ще кажат, че това са измислици, но тъй като аз съм техническа личност Smile ме интригуват такива изобретения, но си оставам скептичен, докато не събера достатъчно доказателства за ползата на въпросното устройство.
Засега това открих: http://mazeto.net/index.php?topic=351.30
http://forum.gorna.net/viewtopic.php?f=50&t=102775, и това: http://www.offroad-bulgaria.com/showthre...038&page=1
Кило ракия сваля стреса от теб и го пренася върху околните.

Volvo V40 2.0T B4204T
Reply

#3
toshako Wrote:Здрасти, чел съм за подобни работи, иначе не съм срещал в практиката още. По всички изложени техн.данни на такива изделия излиза, че наистина има ефект от разполагането на специално намагнетизирани неодимови магнити. Имам линкове по въпроса, ама сега не знам къде са и затова не ги прилагам. Дори се предлагат на същия принцип от български производители такива устройства в домакинството за отлагане на котления камък по водопровода, дали бил той след водомера или преди пералнята. Та (ще говоря наизуст, че сега не си спомням точно) магнитните полета от наредените по определен начин магнити ориентират молекулите на горивото и така то изгаря пълноценно. Като намеря пълната статия ще я постна. Отдавна и аз искам да опитам, ама не ми се инвестира засега за сериозно устройство. Някои ще кажат, че това са измислици, но тъй като аз съм техническа личност Smile ме интригуват такива изобретения, но си оставам скептичен, докато не събера достатъчно доказателства за ползата на въпросното устройство.
Засега това открих: http://mazeto.net/index.php?topic=351.30
http://forum.gorna.net/viewtopic.php?f=50&t=102775, и това: http://www.offroad-bulgaria.com/showthre...038&page=1

Пълна лудница.
КАРАЙ ЖАДЕН,ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН!
Reply

#4
Абе 20лв не са много пара... Кво ще стане ако го пробвам-най-много да гръмна Big Grin Ама от друга страна 20лв като се втечнят са си три кила ракия... домашна и то!
Reply

#5
Ха-ха, то да ти кажа можеш и количката да почерпиш с малко гориво, и тя да намаже малко Smile
Кило ракия сваля стреса от теб и го пренася върху околните.

Volvo V40 2.0T B4204T
Reply

#6
ееее, нея редовно си я черпя. не ми ходи нито на годините, нито на килограмите да хоя пеша <!-- m --><a class="postlink" href="http://vz.iminent.com/vz/60791b6c-d086-4bed-9d31-7bcebcf1f151/1/wet.gif" onclick="window.open(this.href);return false;">http://vz.iminent.com/vz/60791b6c-d086- ... /1/wet.gif</a><!-- m -->
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)