The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Питане за волво s60

#31
YoYo Wrote:Извинявай за глупавия въпрос, но провери ли да не е "заключена за деца"... т.е. врътката на самата врата да е сложена на позиция, да не се отваря отвътре?
Това го проверих няколко пъти. Не е заключена за деца.

YoYo Wrote:Даже си мисля, че е 15 минути. А със сигурност има опция за настройване на този интервал и при теб, незнайно защо, да е още по-дълъг. Мой съвет е да заключиш колата и да изчакаш около час. Естествено няма смисъл да ѝ висиш като падарин. Не мисля, че някой посред бял ден ще тръгне да ти точи горивото. Ако пак не е заключена, чак тогава разглобявай / барникай. Смазването не мисля да ти реши проблема, сам казваш, че се отключва.
Като махна страничната дясна кора в багажника имам достъп до машинката и ръчно избутвам лосчети да се заключи. После заключвам колат. След което я отключвам и въпросната капачка също се отключва, но после при заключване капачката остава отворена. Сутрин като излизам си седи отключена. Не ме е страх за горивото но просто този случаи ме дразни и искам да си работи машинката. Може би от мерак нали е моя от по малко от една седмица. Извода за машинката е че за отключване си работи а на заключване не.

П.с. - в левия край в багажника под страничната кората има разни бушончета но има и свободни гнезда и си мисля дали не липсва някой и то точно този. Но няма описание кой бушон за какво е. Или мисля в грешна посока с тези бушони не знам. Не разбирам от коли мога само да си сменя пукната гума.
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)