The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Покупка на Волво xc70 2007- и активното окачване?

#21
Вчера бях при дийлъра с черното xc70 <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201301235023193/sort/priceasc/usedcars/fuel-type/diesel/quantity-of-doors/5/transmission/manual/model/xc70/make/volvo/onesearchad/used/onesearchad/nearlynew/onesearchad/new/page/1/radius/1501/postcode/rh56jd?logcode=p">http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p</a><!-- m --> да го огледам, карам и евентуално да капарирам. Колата изглежда добре, с малки забележки като леки малки драскотини тук там, гумите не са перфектни, но са легални и маската на колата е пръсната в черно! Това много ме озадачи още като гледах снимките, но не мисля че имало удар, защото маската е пластмаса и би се счупила ако колата е удряна, дори и леко. Интериора е чистичък и запазен като нов, но е имало куче, което се е возило. Това не ме петеснява, предвид, че аз ще си я наглася по мой начин ако я купя.

Сега малко по- сериозните неща. Започнах да карам колата, двигателя работи добре, колата се държеше супер на пътя, 4C системата изглежда да работи пробвах я и на трите позиции, но не намерих голяма разлика. Може би само на "адванст" се усети по-твъда возията, а иначе беше доста по-мека и плавна.
Колата дърпа яко на всички скорости, дори на 6-та с 1000 оборота, но се появиха два леки проблема по време на тест драйва.

1) Един шум като леко свирене/пристъргване от дясната страна при натискане на газта и каране на по- висока скорост! Не мисля че е лагер, но какво може да е?
2) Като включих "hill descent control" зелената светлина на бутона не светна, какво може да се окаже?

С продавача се разбрахме, че не купувам докато колата не влезе във Волво за диагностика и той се съгласи да го направим другата седмица.

Ще съм благодарен за мнения по-въпросите ми!

Поздрави
Volvo For life!
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
2 Guest(s)