The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тест зимни гуми ADAC 2014

#41
joro the driver 17 Wrote:компромиса "който няма пари за Мишелин си купува Конти ..


Абсолютен смях е такова твърдение, зимните гуми са ясни за всички - Continental, Good Year, Nokian, Gislaved, Vredestein, Dunlop, Semperit и производните им или лицензни в по-ниските ценови дяпазоn. Карал съм с по-голямата част, ако не и със всички тези марки и зимни и летни и впечатленията ми са от първо лице, както съм карал и Mishelin летни и зимни и Kleber Krisalp 2, повече км отколкото ми е харесало и определено не съм доволен, ама въобще - единствено положително качество при първите по-голям пробег спрямо повечето от другите, но не значително или решаващо, за сметка на слабите бордове, неособено добро сцепление - за тая цена и т.н. за другите даже няма да коментирам. Uniroyal - летни - перфектни, зимни - смесени чувства, за останалите марки, между които има и доста известни - нямам мнeние поради недостатъчен опит с тях - Bridgestone, Firestone, Pirelli i t.n.
В сряда с едно А6 Allroad (2014 год.) се завъртяхме с около 55-60 км/ч в един плавен завой, преди Яръма, и за щастие се разминахме само със смачкана джанта, скъсана гума и откъртен праг. Ако колата не беше тази, сигурно щеше положението да е по-сериозно!
Условия: Дъжд, температура около 7 градуса и никакво движение, за щастие!
Гуми: МИШЕЛИН Алпин А5, чисто нови, на 1000 км. DOT 2314 ...
Извод: МИШЕЛИН в дъжд - опасна гума! Не може 2 тона кола, с AWD и какви ли не системи за стабилност, да направи аквапланинг при 55-60 км/ч, при положение, че съм я карал с 160-180 км/ч на магистралата в сериозен дъжд ... но с летни гуми Дънлоп!!!

btw ... внимавай как се изказваш за МИШЕЛИН, да не те осъди някой :mrgreen:
BG VOLVO Member #00409
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)