The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Оглед на XC70

#4
Колега, автокъщата не е толкова зле, а колата изглежда доста запазена. Определено първо я огледай наживо и после я закарай до http://www.vplus3.com/ за диагностика и преглед - съвсем наблизо са.
Ако си на ти с руския, то доста материал има в Youtube канала на Bilprime - https://www.youtube.com/channel/UClvIlNH...Eyw/videos - като го отвориш натисни горе в дясно на лупичката до ABOUT и напиши XC70 за да ти филтрира клиповете.
Моторите R5 от 2400 куб.см с мощност 163, 185 и 205 к.с. са еднакви и всичко е въпрос на ремап за различните мощности. Автоматика е AW TF-80SC /https://en.wikipedia.org/wiki/AWTF-80_SC/ и по принцип, ако не е тормозен и са му сменяли маслото навреме би трябвало да е ОК при пробег около 170х - моя е на толкова пробег и дори при по-високата мощност на V8-ка засега се държи доста добре и няма никакви признаци на проблеми - да чукна на дърво. Автоматика е хубаво е да се пробва при по-продължително каране и в двете положения - когато е студен и когато е добре загрял, но предполагам и при диагностиката с Vida ще си покаже ако има дертове...
Ето един последен жокер от Bilprime при избор на Volvo на старо - https://youtu.be/CGBpfV0vIPY...успех :lol:
бай Вълчо си харчи, но като за "малка ГАЗ-ка" не е толкова страшно, а и ти пълни душата на MAX ...до тук толкова - цък >> [Image: 942505.png]
V8 is the Soundtrack of my Life !!!
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)