The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Да си поплача малко от моето XC 90 2.5Т

#92
Wink 
(01-14-2019, 11:18 PM)julianov83 Wrote: междувременно ще гледам да се справя с обслужването на Халдекса, ама колегата нагоре не каза нищо по въпроса...някой знае ли начин даа се източи маслото от него без да се свали фланеца на самия диференциал, защото според мен няма как да стане.
Сменя се с източване на маслото през отвора от който се пълни. Например аз имам вакуумен пистолет като този на снимката долу. Голяма спринцовка с маркуче би свършила същата работа. 
   

Филтъра излиза и влиза на косъм. Много е важно да го опазиш чист и затова измий или махни прахоляка и мръсотията която се е насъбрала наоколо преди да правиш каквото и да било. 

Quote:А е крайно време да сменя и ангренажа. Там има ли някакви особености, че не съм го и гледал честно казано. Водна помпа сменя ли се с него? Или само паразитните ролки (мисля че са две) ама пак казвам - не съм задълбавал да го гледам обстойно, ама е крайно време да го наптавя. 
Сменя се всичко колега. Прави го така че да не се занимаваш повече. Ако водната помпа няма луфт (абсолютно никакъв) може да я оставиш. Задължително гледай за омасляване на ремъка и зоната около него. Имаш ли прясно масло трябва да отстраниш теча първо. Но погледни, виж, прави снимки с телефона и после ще коментираме. Няма сега какво да те занимавам докато не погледнеш.
Поздрави
I am not suffering from panic attacks, I enjoy them.
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)