Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Видеорегистратор съвет и
#1
Здравейте, колеги,
Имам 2 въпроса
1.   Намислил съм да си купя видеорегистратор, но  да е със задна камера задължително.
Искам да е с добри параметри: чип, резолюция, леща-по възможност най-широкоъгълна, да има GPS, G-сензор.Каква памет карта е добре да се сложи- и там има много тънкости. Може да има и информиране за напускане на лентата и предстоящ сблъсък с преднодвижещ се автомобил, но не е задължително.По-важни са параметрите и качеството на запис и да не е боклук , който  включва и изключва записа когато му скимне. Четох отзиви и съвети в нета, но бих искал и от волвари такива. За бюджета не съм решил, но мога да си позволя 300-400лв, а може би малко и отгоре, ако си заслужава. Предпочитам да го купя от България от корректен продавач, с гаранции и опция за връщане, ако не е в ред и  трябва до утре, понеделник да го направя, защото ми предстоят много пътувания в чужбина и тук напред назад. Няколко пъти съм имам инциденти, тежък и по-леки и затова искам да документирам всичко, което се случва на пътя.Аман от ИДИОТИ.Знам, че ако се стигне до съд и закон, няма да вземат впредвид видеозаписа, но може да го покажа на органите на реда и другият водач и дано се вземе разумно решение предварително, говоря за леки произшествия…., а тежко дано не се случва, че возя 3 деца.Бог да ни пази!
Какво мислите за този?https://www.youtube.com/watch?v=Kowc3cMCR_E&t=600s
Другият въпрос  е за филтри K&N, заслужава ли си инвестицията и къде може по-изгодно да се купи.Гледам разликата в цените е огромна. Какви са тия печалбари?!?! Говоря за Волво ХС90, 2,4 Д5, 185кс, 2007-08г.
Или да си карам със стандартния хартиен филтър.
И по този въпрос има много противоречиви мнения.Има ли тук доволни и недоволни и защо?
МНого бързо се зацапва филтърът. Като мина през няколко участъка с прах и пред мен има камион или автобус,познайте какво става с новият филтър.Даже по едно време омаслявах на тънко вътрешният слой на кутията на филтъра.Да, полепва прах и там, но пак се забива и самият филтър.Даже го тръскам от време на време.Не ми се купува нов през 2-3 месеца.Затова питам за K&N.
Благодаря предварително.
Moskvitch Aleko ex
Fiat Tempra 1.6i ex
BMW E36 1.6i ex
Volvo s40 2.0i now
Mercedes E-class Avantgarde 3.0d ex
Volvo XC90 2.4 D5 2008
Цитирай
Thanks given by:


Съобщения в темата
Видеорегистратор съвет и - от toninikolaev - 07-07-2019, 04:18 AM

Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)