The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Осъществихме среща с Мото-Пфое

#37
Здравейте съфорумници и братя (и сестри) по душа!

Знам, че не съм се появявал скоро, но имам доста работа напоследък и трудно намирам време. Както вече някои от вас знаят - и аз работя в Мото Пфое, в търговския отдел на Йагуар и Ленд Роувър. Много ще се радвам ако може най-сетне да се осъществи това така дълго коментирано сътрудничество между Волво клуб България и МП. Сигурен съм, че ще е добре и за двете страни - стига да се договорят точно какви ще са изгодите и за едната и за другата страна. Както виждам в писмото на Бойко много ясно са представени нашите искания към МП (както виждате аз пиша повече от името на собственик и фен на Волво, отколкото на служител в Мото Пфое). Трябва да видим какво конкретно можем да предложим и ние на Мото Пфое. Незнам точно какво сте коментирали на срещата със Сашо, Хриси и Волен и дали те са дали точни искания от страна на Волво клуб България, но мисля, че трябва да поработим още малко в тази насока. Сигурен съм, че това ще се коментира и съгласува на следващата среща, но това не пречи тук да изложим най-оригиналните си и креативни идеи и да ги обсъждаме.

Аз лично ще се радвам да помогна с каквото е по силите ми, въпреки че не съм към това звено на Мото Пфое. Вече сте срещали във форума Роби - moruna, който е един от най-добрите и квалифицирани сервизни майстори на Волво с много богат опит зад гърба си (все пак по цял ден само Волво-та му минават през ръцете) и тук мисля, че е мястото да отправим специални благодарности към него защото съветите и помощта, която той оказва тук във форума на Волво клуб България е изцяло по негова инициатива :!:

Също искам да ви уведомя, че един от най-новите членове на форума е Мария Наумова с ник " inscription", която е търговец в сектор Волво и предполагам с радост ще отговаря на всякакви ваши въпроси късаещи новите модели на Волво. Big Grin
Likiov RacinG
92' 480Turbo
03' S60R



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)