The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined array key 0 - Line: 1640 - File: showthread.php PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php 1640 errorHandler->error_callback
/showthread.php 915 buildtree
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volvo 850 T5 ПРОБЛЕМ КЛИМАТРОНИК

#1
Здравейте колеги от много отдавна не бях писал, защото не съм имал и време и не съм се нуждаел от вашата помощ, защото нищо по калта не е ставало и то даже от 1 година насам я кара баща ми и поради тази причина аз съм малко пасивен тук!!!
Имам един много неприятен и странен проблем с проблем с климатроника на волвото( той е двузонален)!!! От 1 седмица насам ми прави сташни мизерии и не иска да работи и нищо не става!!! Цукам на вентилатор, цукам на ауто, сменям градусите сменям зоните и неще!!! Забелязал съм че преди когато давах контактния ключ на 1 и там мигаха лампичките за REC и за климатика дали ще е aut или off :?: :?: Сега не светят въобще и климатроника заработва когато на него му е кеф и друго странно което става е че в повечето от случаите, като е на 1 контактния ключ и вентилатора започва да духа на макс и това го прави и като е на контакт!!! Като запаля колата и неще да духа и ту тръгне ту спре ту духа!!! Миналата седмица когато беше топло духаше и то ужасно топло и се наложи да карам на отворени прозорци, а градусите бяха на крайно студено??? Ако някой може да ми помогне бих бил много благодарен, защото сега мръзна вътре и не може да се кара колата, замръзва и стъклото, изпотява се!!! Като дам 1 зъб преди контакта вентилатора запо1ва да духа на макс независимо дали е пуснат или не е плъзгача и това го прави и като е на контакт, но не и като е запалена колата?!?! Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: И то това го прави не винаги. Понякога просто нищо не работи, а само веднъж през тази седмица се оправи и си работеше като хората ей така от само себе си !!! МОЛЯ ПОМОЩЩЩЩЩ Cry Cry Cry Cry
Reply



Messages In This Thread

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)