The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Задрах на камък отдолу

#1
Здравейте,
не намерих подобна тема, затова пускам тази.
Миналата вечер задрах на един камък отдолу моето V40. Минах през една дупка, която я знам, че е доста голяма и дълбока и затова както винаги доста бавно подходих. Обаче точно след въпросната дупка имаше камък и след като задната гума влезна в дупката и камъка опря някъде отдолу. Сега може и да си въобразявам, но си мисля, че съм продънил ауспуха някъде. Със сигурност обаче не си въобразявам, че когато както си карам примерно на 4-та и пусна газта и започва да спира на скорост, се чува едно дрънчене. Ходих до най-близкия ми сервиз (тип гараж) за ауспуси да го види човека (мислех си че се е откачил и се удря в купето). Той погледна и каза че всичко си е закачено и няма пробито. Обаче странното дрънчене при спиране "на скорост" си го има. Някаква идея?!?
VOLVO V40, 1.9TD, 95к.с., 2000г.
Reply

#2
Може и да не е пробито нищо, но е твърде вероятно да си изкривил нещо (ауспуха, някоя ламаринка, знам ли и аз) и затова при определени вибрациии да опира някъде или да е разхлабена и затова да дрънка. Друго обяснение нямам на въпроса ти.
d4192t 1998
Reply

#3
тцтц ице кво си направил бе Smile да не си ударил на катализатора и да се е спукала керамиката вътре и тя да дрънчи, макар че ще си личи ако е ударено, май май бая удар трябва да е било. звънни ми утре да ти дам жокери какво да гледаш Smile
Volvo S60 D5 163hp D5244T - automatic
[Image: ab192146.gif]
юзербары для форумов
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)