The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с електричеството

#11
След като в 4 сервиза ме уверяваха, че не виждат проблем, а в единият от тях, както вече казах, почти ми се скараха, че не съм си бил остъргал чисто новите клеми, което ми бил проблемът, най-накрая попаднах на правилното място, където едно момче на около 25-26 години от воле предположи какво не е наред и се оказа прав - четки на реле! Тънкият момент идва от там, че по принцип релето работи, но в даден момент по време на движение изключва и точно поради тази причина в предните сервизи, като го мереха с уредите, смятаха, че то си работи. Просто се оказа, че четките са наполовина износени, но не чак толкова, че релето да откаже съвсем.
Най-тъпото е, че почти си бях купил нов акумулатор, а се оказа, че старият си ми е наред - сега на -17* си пали от воле, и то след 3 дневен престой на паркинга.
Все пак мерси на всички за съветите! Smile
Reply

#12
По-скоро са виновни пружинките на четките Wink
От опит да ви споделя: ако се налага смяна на регулатора търсете оригинален работещ, колкото ще да е стар. По магазините има съвместими "ментета", които си заминават бързо като се понагреят. А и са заляти със смола и няма как да се ремонтират.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)