The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Потънал педал на съединителя!

#1
Здравейте колеги, вчера на път за вкъщи на едно светофарче педала на съединителя потъна, успях да завлека колата до майстора и като отвори капака видя, че някаква джаджа, която прави връка между два маркуча, единият от педала, а другия, отива към помпата на съединителя, направо е цъфнала. Нещото наподобява на мембрана, някой може ли да ме светне какво е това и за какво служи/Кръгло със гумена мембрана от сдвете страни/. Извинявам се за лаишкото обяснение Smile
Reply

#2
Колата ти е дизел модел от последните години -96-97, а джаджата се пада под стойката на акумалатора и е с цилиндрична форма с размери около 4-5 см. диаметър и височина 2-3 см??? Продава се в комплект с единия маркуч и по принцип играе ролята на хидравличен успокоител на спирачната течност. Нов около 150-200 по памет. Много труден за намиране втора употреба. Вариант за побългаряване - изисква елиминирането му. Евентуални последици: за помпите на съединителя -горна или долна.
Reply

#3
Благодаря, много, ще гледам още днес да се сдобия с такава, ако има в Мотопфое разбира се Smile
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)