The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ляво външно каре V40 1,8 1997г.

#1
Здравейте колеги, вчера при пътуване до Чирпан се появи проблем с тропане отпред в ляво. При тръгване от място и последващ десен завой се чува тракане, което след няколко оборота на гумите изчезва. Днес при повдигане на колата на крик се установи, че проблема е във външното каре. Посъветвайте ме дали да търся да го рециклирам или да купувам ново. В два магазина проверих за нови-съответно 106лв. и 131лв. Предварително благодаря на отзовалите се с мнение.
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#2
Взривявай или продавай ....... :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
През 2020 се очаква да свърши света!!! Ако искаш да оцелееш -  ела в България!!! Тук сме с 30 г. назад !!!
Reply

#3
npackoBko Wrote:Взривявай или продавай ....... :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пращай с колет или взрив или пари :twisted: :twisted: :twisted:
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#4
Доколкото виждам в Вадис ляво и дясно външни карета са еднакви. Преди време Монката смени цялата дясна полуоска заедно с каретата при Доко понеже мислеше че е крива,но каретата бяха здрави и мисля че би трябвало да го има. Ако искаш му звънни,може пък да се навие на сделка Wink . Пък и срещата в Казанлък наближава Wink . Защо не питаш майстора до Окръжна болница за оферта и дали не ги прави?
1983 Volvo 244, B200E - carb., manual M46, 121hp., 158Nm.- Аврора
1999 Volvo S80, B5204T4, manual M56, 180hp., 240Nm - Албиноса
R.I.P. Холандецо
Неам нерви,за тва карам Волво! :-)
Reply

#5
Насочил съм се към ново каре, но не знам дали няма да се наиграя с него. За целта първо ще го сваля и с него ще ходя по магазините. В краен случай може и запазено втора употреба да сложа, но наистина в краен случай.
Да този майстор до Окръжна болница не съм чувал, но знам, че успешно рециклират карета в София, името на фирмата , която ги рециклира май започваше с Ж, ама останалите букви не помня :oops: .
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#6
Карета в София рециклират на доста места. Иначе фирмата с Ж е Жизет - намира се около Окръжна болница (Младост 1). Мойте са рециклирани пък при едни пичове, дето се намират на Симеоновско шосе, близо до входа на Зоопарка. Карета рециклират и в ТУ Wink Ако ще рециклираш, най-добре е да носиш целите полуоски (к'ви полуоски...като са си валове :mrgreen: ), че да проверят и вътрешните дали не са заминали, при мен дясното беше много зле... Като ги сваляш Фнимавай с лявата полуоска, да не се разпадне карето в диференцяла.. че тогава ще се наиграеш със сваляне на скорости :mrgreen: За диаметъра на гривната на ABS-a вече ти казах, така че или ходиш по магазините с мостра или с шублерче (едните са 78мм, другите 82мм)
[Image: main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=27919]
Volvo V40 2.0 1998
Reply

#7
Благодаря ти Стефко за точните и подробни указания. По-безболезнения вариант е да меря първо с шублера и после да търся в магазините според размера на гривната на АБС-а. Още веднъж ти благодаря!!!
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#8
Днес опитах да премеря диаметъра на карето , както е на колата, но това се оказа мисия невъзможна. Явно без сваляне няма да стане, но това ще се случи следващата седмица. Въпреки, че не видях гумения маншон на карето да е скъсан, явно част от греста е изтекла, защото по гривната на АБС-а е коктейл от грес и прах. Дано на регионалната среща в Казанлък на 17.02.2013г. да съм вече със сменено каре.
\\// (())  ||_  \\//  (()) S60 D5 185+к.с. М66.
Reply

#9
Stanchoni Wrote:Преди време Монката смени цялата дясна полуоска заедно с каретата при Доко понеже мислеше че е крива,но каретата бяха здрави и мисля че би трябвало да го има. Ако искаш му звънни,може пък да се навие на сделка Wink . Пък и срещата в Казанлък наближава Wink . Защо не питаш майстора до Окръжна болница за оферта и дали не ги прави?

Крива е Станчо, няма да си кривя душата, пък и маншона на вътрешното каре е заминал Sad
- глоба 5л. вино :!: Tongue
Reply

#10
Пардон - външното .....
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)