The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Не ме жали, ще те надживея!"

#1
Здравейте,

мотото на Волво (Не ме жали, ще те надживея), някой виждал ли го е по- двигател и ли на друго място? И смятате ли, че Волвата, които карате днес заслужават това мото?
Volvo For life!
Reply

#2
И на мен ми е интересно! Иначе смятам че за никого не е тайна че в сегашните автомобили не се залага голям ресурс.
Reply

#3
Mitachi850 Wrote:И на мен ми е интересно! Иначе смятам че за никого не е тайна че в сегашните автомобили не се залага голям ресурс.
Митак напълно съм съгласен с тебе ,всички нови коли са просто "други" коли .За надписа не знам и аз не съм го виждал като оригинална табелка,надпис или каквото и да е заводско нещо
искам Volvo XC 70
карта №0222
Reply

#4
Вижте аз, на какво попаднах. Една дискусия на колеги от някакъв оф роуд форум

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=101437">http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=101437</a><!-- m -->
Volvo For life!
Reply

#5
Волвото, стига да го гледам - да. Реното в него - не.
Reply

#6
Много съм се запали по xc70 МК3 от година насам и търся в момента, но днес един Волво специялист тук ми каза днес бягай от третата генерация, много електроника и Форд по колата! Тези неща ги слушах и за моето V50, когато го купувах, сега колата е на 250 000 мили и се държи, така че все едно не е карано, затова знам, че Волвото си е Волво и който, каквото иска да говори, старите Волва за мен не са по добри от новите, независимо дали има Форд или Рено намеса някъде!

Поздрави
Volvo For life!
Reply

#7
Тука може да има някаква шашма, но видеото си е видео: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=De0RstOO_iY[/youtube]
Имам приятел с ХС70 от 2011 (може и 2010, не съм сигурен) Д5, което затъна в най-балъшката преспа пред блока миналата зима. Добре, че същият има и Дискавъри, че го докара да се самоиздърпа :mrgreen:
Не съм карал ХС70/90, не знам как е, но каквото съм видял не ме е впечатлило...даже напротив :?

По темата - мисля, че това мото важи за Волво преди S/V сериите.... лични наблюдения. ДА, много обичам марката, но качеството в последно време не си отговаря на парите. Още повече, че последната (2012) S80, заедно с Инсигнията на Опел са колите които губят най-много от стойността си за първите 3 години Sad ... (ако някой не вярва- ще пробвам да намеря статията).
2001 S80
Reply

#8
Колега, и аз съм я чел тази статия за С80, което след упоменатия период си беше изгубило над 80% от първоначалната стойност, но това от друга страна е добре, т.к. можеш да си намериш голямо и луксозно Волво за смешни пари!

Колкото до качествата на ХС 90 и останалите от серията ХС, то те с пълна сила спадат към категорията "паркетни джипове".
Volvo V70 2002 Bi-Fuel

Volvo S80 2008 T6 AWD

Ex: Volvo V50 2005 2,4i
Reply

#9
Видеото, което колегата е избрал съм го гледал много пъти, това е много нагласено, много. Всеки знае, че като стане дума за трудни терени факторите са много, но гумата е това, което прави колата стабилна в кал и като цяло оф роуд. Твоя приятел със XC- то дали като е отишъл в калта си е сложил подходящи гуми за това???
До обезценяването на голямото S80 това практически се случва със всички големи коли на запад, поради големите такси, данъци, и неудобството тези коли да се карат като малолитражки в натоварени градски условия. Погледнете например какво се случва с големите Пежа или VW Пасат например, там нещата са направо трагични.

Поздрави
Volvo For life!
Reply

#10
Това ХС70, което затъна в преспа сняг пред нас си беше с 4 нови зимни гуми, тъй като е фирмено и всичко се изпълнява в МП. За калта и видеото клоня да съм съглесен, но за това което съм видял с очите си, няма как да ме разубедите Smile

Относно губенето на стойността - ОК, за нашия пазар е (+), но за Волво и техните пазари е много голям (-), защото никой няма да предпочете да си купи нова кола, която ще се обезцени със скоростта на светлината и ще е назад с парите, пред това да си купи друга марка от подобен клас и след 3 години да я продаде с по-малка загуба. Още повече, че S80 хич не е евтино, като ново... Т6 Executive 304hp е 119.670лв. с ддс, а Audi A6 с най-големия стандартен двг. 3.0TFSI 310hp е 113.576лв. с ддс. Веднага ще кажете къде е Executive, къде е А6, както и за всеки влак си има пътници, но фактът, че Ауди е с най-високи продажби за 2012 според мен говори достатъчно. Ако имах парите и стоях пред дилемата чисто ново S80 или А6, щях да избера А6...
http://www.volvocars.com/bg/Documents/pr...ts/s80.pdf
http://www.audi.bg/files/bg/element/file...ad/779.pdf

Както написах по-горе - обичам марката Волво, но има някои неща, за които трябва да сме обективни, в частност - Волво не е черешката на тортата. Smile
2001 S80
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)