The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Кажете нормално ли е т'фа !?

#1
Преди година и половина смених и двата лагера на главините отпред. Лагерите са NK и само за инфо - платих 180 лв за двата лагера и 100 кинта за монтажа. Преди около месец се заслушах докато карах и долових някакъв странен шум ........ сега вече шума не е странен, а си е направо ясен - преден ляв лагер пак се е разпял. Все си мисля, че трябваше да изкара малко повече, а !? Нормално ли е за толкова малко време да предаде богу дух !? Километрите изминати с него са към 17 000 ....... ! Някой има ли впечатление от тази марка лагери и нормално ли е пробега да е толкова малък !? Все си мисля, че не е, но .......
Reply

#2
Щом питаш - да ти отговоря - За мен не е нормално !

Не съм ги чувал тези NK никога досега ....
За лагери и ролки се доверявам на INA и SKF . Всичко друго го гледам с подозрение Confusedhock: и го смятам за компромис.
Volvo S70 2.5 TDI 1998 D5252T
[Image: 581732.png]
Reply

#3
И за мен не е нормално.И аз съм за skf или ina.Не се доверявам на такива непознати марки.
Reply

#4
Aбе то и за мен не е, но все пак реших да питам Smile Пък занапред е ясно, че ще ще се ползва SKF
Reply

#5
SKF или автоморга.
"Наистина,Херакле,това е най-големият и най-красивият от всички градове. Отдалеч блести красотата му"...
Лукиан Самосатски,ІІ век

<!-- m --><a class="postlink" href="http://youtu.be/MZh9Ehd-ys4">http://youtu.be/MZh9Ehd-ys4</a><!-- m -->
Reply

#6
Само SKF. Брал съм ядовете а останалите марки. SKF трябва да ти изкарат над 200 000км ако са монтирани като хората. Непосредствено преди монтажа погледни все пак какво ти монтират.
Който търси - намира, който пита - знае!
Reply

#7
Май е нормално. Все пак NK са си средностатистически китаец... :roll:
Reply

#8
Присъединявам се към въпроса на колегата - това нормално ли е? На мойто Волво от 2008 година, закупено от МП чисто ново, на 87000 км вчера се наложи да се рециклира рейката. В сервиза се оказа, че цялата е в ръжда - е те това не го считам за нормално. За няма и сто хиляди при определено внимателно шофиране /над 30 години съм зад волан/ да сдаде багажа, да се разсвири помпата, да се събере маслото в маншоните и да се дават един куп пари за кола, която по новите реклами но Волво би трябвало все още да е в гаранция. На 50000 км смених лагер-помпа на съединител, на 60000 лагери на макферсони, сега това - явно подизпълнителите на нашата любима марка не държат на качеството или съм изтеглил късата клечка като сглобка, не знам.
Reply

#9
Колега STEW не че си изтеглил късата клечка ами чисто технологично модулите за тези автомобили вече се дотавят и монтират по начини ,които свеждат много ниско нивото на качествения контрол. Освен това да не забравяме, че любимата марка отдавна не е скандинавска, за съжаление.
Reply

#10
STEW Wrote:Присъединявам се към въпроса на колегата - това нормално ли е? На мойто Волво от 2008 година, закупено от МП чисто ново, на 87000 км вчера се наложи да се рециклира рейката. В сервиза се оказа, че цялата е в ръжда - е те това не го считам за нормално. За няма и сто хиляди при определено внимателно шофиране /над 30 години съм зад волан/ да сдаде багажа, да се разсвири помпата, да се събере маслото в маншоните и да се дават един куп пари за кола, която по новите реклами но Волво би трябвало все още да е в гаранция. На 50000 км смених лагер-помпа на съединител, на 60000 лагери на макферсони, сега това - явно подизпълнителите на нашата любима марка не държат на качеството или съм изтеглил късата клечка като сглобка, не знам.

Съдба,,, Sad
С всички нови коли е така. Като пример мога да дам едно X5(на 4 години, купено ново) на което му се скъса ангренажната верига на около 90 000км. и мотора се спомина.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)