The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S80 T6 2000

#1
Здравейте

Тъй-като реших да се разделя с моята кола, от известно време търсех възможност и за бартер.
Снощи писах на един наш колега относно неговото S80 - <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.cars.bg/c804439">http://www.cars.bg/c804439</a><!-- m -->

Днес той ми се обади и поне по телефона беше решен да направим такъв.

Интересува ме, какво е вашето мнение, като цяло ? Виждате ли нещо от снимките, което да прави впечатление и т.н. ...
Другата седмица човекът щял да идва към морето и сигурно ще си направим среща между Бургас и Варна... Та, не знам, как да процедираме. Той твърди, че всичко й е сменено и т.н., перфектна била от всякъде, но аз няма как да нямам някакви притеснения, тъй-като не разбирам особено, най-вече от пръв поглед, да преценя.

Другото, което ме интересува е, дали това че колата не е регистрирана в общината (и той не е плащал никакви данъци), би могло да излезе за моя сметка, някой ден ? ... Някой има ли идея какъв би бил данъкът на този двигател ?

Това е засега, ще съм благодарен на отзовалите се!

Поздрави,
Николай
---
ex: C70 coupé ('00) 2.0T 226 hp
Reply

#2
относно данъка- той няма как да я продаде без бележка за платен данък, ако направи някаква врътка с нотариуса да я прехвърлите с някакво платежно за част от данъка, но това теб по никакъв начин не те касае,това си е изцяло негово задължение, ти си длъжник на общината от датата на договора а покупко продажба. Това T6 е с скоростна кутия на GM, които не са от най сполучливото нещо, така че според мен си трябва оглед от човек който е наясно какво и как да гледа.
Volvo S60 D5 163hp D5244T - automatic
[Image: ab192146.gif]
юзербары для форумов
Reply

#3
Ако искаш свържи се с продавача, гледам, че колата е в София, така, че не ми е проблем да отида да я погледна в какво състояние е.
Reply

#4
Досега четох ревюта из Интернет... Лол!
От това, което изчетох, обаче, всички се оплакват от непрестанни проблеми, по всичко...

Както stefi_pavlov отбеляза, трансмисията се споменава при 70% от тези ревюта... А не ми се рискува, защото тъкмо съм стегнал своята кола, не искам да започвам всичко наново... Всичко е късмет, наистина, и няма как да съм сигурен.

По-скоро започвам да си мисля за друг двигател и трансмисия. Моделът ми харесва много, но няма смисъл да избързвам.

Tisho, ако не ти е проблем, все пак няма да е зле да я погледнеш. Стига да не те ангажирам излишно... Телефонът на собственика го има в обявата. Но отново,..стига да не ти е проблем.

Поздрави,
Николай
---
ex: C70 coupé ('00) 2.0T 226 hp
Reply

#5
Здравей, колега ако аз щях да си взимам такава кола тази щеше да ми е последна в списъка.Прилича ми на уморена кола,като екстри куца доста и с това газово....Баща ми има с80 т6 98г на 350 000хил км е и изглежда доста по-добре от тази.Има я от 2008г, и е и навъртял около 30 000км ядове с автомата е нямало никакви до този момент.Единствения сериозен проблем който беше станал с колата е,че издуха изпускателен клапан на магистралата с 250km/h.Кара се рядко заради високия разход газово няма и няма да има бензин гори около 20 градско и 14 извън,Данъка и във Варна е към 390лв за тази годна.С това ако мога да бъда полезен.
d5-евтин пушек....
Най-скъпите ми снимки са от камерите на КАТ!
Reply

#6
Благодаря за изчерпателният отговор.
И на мен ми направи впечатление краткият списък с екстри. Дори няма подгряване на седалките!
Но това съвсем не е най-важното, де. Просто ми се налага да сменя колата с по-висок клас и затова действам малко прибързано. Наясно съм, че моята кола трудно ще "замине" и се хващам като удавник за сламка Smile

Поздрави,
Николай
---
ex: C70 coupé ('00) 2.0T 226 hp
Reply

#7
Снимките на интериора са направени много от близо и не се вижда общото му състояние, няма оригинални стелки и малко екстри. Т6 е як двигател и рядко има проблеми при редовно обслужване, но автомата не е от най-яките и на тези години да се наложи да го ремонтираш е доста вероятно. Газ 14л./100км - на спокойно извънградско - градско върви към 20+л./100км. Според мен ако много те кефи трябва да се види на място и задължителен тест на автомата в движение с закачена апаратура да се види дали държи налягане и т.н. Този модел наистина върви добре и вози много приятно. Бутона на газовото прилича на BRC - може да се закачи и да се види колко километра минала на газ. Като гледам начина по който е написана обявата цената може да се смъкне доста надолу - лично мнение. Последваща продажба на тази кола би било голямо предизвикателство за всеки уважаващ себе си автоджамбазин.
VOLVO XC90 2.9T - 272 hp
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)