The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$thread_modes - Line: 58 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.2.4 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1621) : eval()'d code 58 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval



 
Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем със задна скорос V40 1.8 GDI

#1
Привет колеги!
При опит за маневра на задна скорост, която (влиза без проблем) оборотите на колата падат и двигателя гасне, когато терена е равен няма грижи, но при наклон е меко казано изнервящо. Изчетох всички теми из форума свързани с проблеми за скорости и прочие но това, което се случва е доста странно, при подаване на газ до край и пускане на съеденителя токът се бърка нещо и двигателят изгасва.
Проблем на преден ход няма, колата си върви добре, оборотите са стабилни, но включа ли задна и трябва ли да права маневра при наклон запчва една изнервяща борба Big Grin. Забелязах теч на масло в едната от свещите, които не са иридиеви, с каквито при препоръки се карат Гди двигателите ( научено от мен чрез този форум), а са бош 4 поюсни, които мисля скоро да сменя с иридиеви, но на дали ще променя проблема, с който се боря. Коментирах това с няколко "майстори" и чух теории от сорта на "при включване на задна буташ с лоста някоя жичка и тя замасява" Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: ....
Приемам предложения!
П.с.
VOLVO RLZ !
Reply

#2
Ориентирай се към смяна на съединител.
Най-вероятно имаш спукана или счупена пластина на притискателя.
Признай си , че и като тръгваш на 1-ва с обороти под 1000 двигателя се тресе.

АААААА и не ходи повече при тия "маистори"
volvo v40 1,8  1999г.
[Image: ab206894.gif]
Reply

#3
Признавам ... Съеденителят ми е за смяна ... И да двигателят се тресе при потегляне на първа, защо ли си знаех, че ще прочета това което най- малко исках да прочета Big Grin .... БЛАГОДАРЯ за съвета сега тряба да си направя един коледен подарък съеденител :lol:
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)